Nu är vintern här!

Herregud då blev det vinter!  Att gå upp kl 0500 på morgonen och skrapa bilrutan är något av det värsta jag vet!


Det är kallt och man fryser som tusan, fingrarna värker och man spänner sig så att man får huvudvärk 


Mörkt är det också och det gör ju inte saken lättare eller roligare att gå upp så tidigt! Dock är jag glad över att det ändå är snö för det lyser upp i mörkret


Nu är det bara tre dagar kvar av inspelningen av säsong 2 av Kan vi hjälpa till. Idag hjälpte jag och Björn till med att fixa ett vardagsrum. Ibland så är det inte glamorösare än så här! Inga bord eller stolar så det var bara att luncha på golvet!Hoppas ni själva haft en bra dag kram L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..