Snökaos!!

Herregud vilket snökaos! Bilar står i diket, på snedden över vägen, det krockas  och sedan har Donald Trump blivit president…. Vad är det som händer?? Känns som att man precis vaknat och fått reda på att det är krig! 


Konstig demokrati, när den som fått flest röster ändå inte vinner! Det blir så självklart att det handlar mer om rätt taktik för att vinna än demokrati vilket är skrämmande!Det känns ju inte direkt tryggare när man ser att plogbilen/sand också åkt i diket… 


Det som förvånar mig är att det alltid är likadant varje gång den första snön kommer om det är mycket snö. Vi visste ju redan innan att det skulle komma mycket snö innan det gjorde det. Och under kvällen igår borde man inte redan då börjat med att förbereda med att ta utvplogbilarna och både Plogat och sandat? Varför blir vi alltid lika överraskade varje gång? Ja,ja mysigt är det iallafall ändå tycker jag. 


Det tog mig 2.5 timme att ta mig från mtg till Ingarö som i vanliga fall tar ca 20 min. Men nu är jag här och bygger ett hus till en cyckel…Här på ska huset stå sedan! Det blir spännande om vi får det att funka, jag är fortfarande optimistisk 


På fredag, Lördag och söndag är det vinmässa i Stockholm på Älvsjömässan  i monter C1249 kom dit och träffa mig mellan 12-14 och prova på mitt vin Ruby Zin! Kram L

 1. Anna skriver:

  Ja självklart bör det fler i sthlm mer bilar osv. Men ni verkar inte vara förberedda för fem öre. Jag menar ni vet väl om att snart kan snön komma och byter till vinterdäck. Klart som fan det blir olyckor då man kör med sommardäck i snö. Och de som röjer snön måste ju komma på någon lösning på detta. Jag menar snö kommer det varje år så det är inget nytt.

  1. Anna skriver:

   Ja självklart bor det fler i sthlm mer bilar osv. Men ni verkar inte vara förberedda för fem öre. Jag menar ni vet väl om att snart kan snön komma och byter till vinterdäck. Klart som fan det blir olyckor då man kör med sommardäck i snö. Och de som röjer snön måste ju komma på någon lösning på detta. Jag menar snö kommer det varje år så det är inget nytt.

   1. P skriver:

    Fast insnöade norrlänningar finns det ju hela året om…

 2. P skriver:

  Kan ju kanske bero lite på att det är över 2 miljoner invånare i storstockholm, hur många är ni, inte ens hundra tusen…

 3. Anna skriver:

  Måste bara kommentera detta om snön jag också . Jag bor i Luleå och tycker det är lika roligt varje vinter då vi här i norr läser om erat ”snökaos”. Samma visa varje år . Hos er verkar ingenting funka då det kommer lite snö. Här i Luleå däremot flyter vardagen på precis som vanligt oavsett snöstorm, snörekord m.m . Kan bara hålla med Linda att vi här skrattar arslet av oss när vi läser om erat ”snökaos ”. 😂.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..