Godmorgon!


Vilken mardröms resa jag gjorde igår! Jag satt i bilen i 6 timmar, från Nacka till Lidingö så var det total kaos! Lastbilar som hade fått sladd och blockerade motorvägens körfält med sina släp på tvären! Människor hade lämnat sina bilar längst vägen och valt att gå istället, för att bilen inte kunde köra på det hala väglaget. 


Människor hjälpte varandra med att knuffa bilarna på motorvägen som blockerade körfälten.


Vägar var avstängda, Ambulanser kom inte fram vilket var läskigt! Innan jag hamnade i detta kaos så var jag nära att vara med i en bilolycka. Jag kom körande från Ingarö och svängde ut på motorvägen och låg i innerfilen när en bil gör en omkörning i ytterfilen och får sladd och kör rätt in i mittenrefugen som var gjord av cement! Det blir en kraftig smäll och bilen snurrar ett halvt varv och flyger ut i min fil, och där känner jag att detta inte kommer att sluta bra! Jag bromsar allt vad jag kan men inser att det kommer att bli en smäll ändå, men i sista stund får föraren kontroll på sin bil och rätar upp den och kör in i ytterfilen igen och kör vidare. Har nog bara varit så rädd en gång tidigare i mitt liv och det var när jag var mitt i en skottlossning på Stureplan och klarade mig. Ja, det var en händelserik kväll och när jag kom hem vid 23 tiden så var jag helt slut, sista biten av bilfärden var Korosh tvungen att prata med mig på högtalartelefonen för att jag inte skulle somna på vägen så trött var jag!


Men nu är det en ny dag och jag älskar hur mysigt vårt hem ser ut! Korosh var insnöad men passade på att skotta gångar runt huset och vid carporten vilket var kalas Hur ser det ut hemma hos er? Har ni mycket snö? Kram L

 1. Sara skriver:

  Haha november menar jag 😃 satt i mina februaritankar.

 2. Sara skriver:

  Har ni inte vinterdäck i Stockholm? Det är ju februari!

 3. Hexter skriver:

  Det har varit riktigt kaos i trafiken sen snöfallet började! Förhoppningsvis blir det bättre snart.

 4. inger skriver:

  Satt också fast in till stokholm och färjeterminalen. Hela långa resan gick bra, men…. från Södertälje in till Stockholm tog det 6 timmar. Inte kul men vad gör man. Mest rädd för alla långtradare. Tur att allt gick bra till slut. Kram Inger

 5. Tjoo, vad ni har snö.. vilken bilresa du fick, skönt du kom hem! I helsingborg är det heelt snöfritt..

  Kram
  Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..