Buzz awards!


Idag är det en stor dag för Liam, han ska leda sin första gala! Galan kommer att vara på Berns ikväll och riktar sig mot alla som håller på med socialamedier på ett kreativt sätt! Det är priser som ska delas ut till Instagram Buzz of The year, Facebook,youtube, osv. Det är mycket att hålla reda på och igår var första gången som Liam fick både manus och en genomgång så det är något att bita i. Men Liam är väldigt snabb på att lära sig text, bättre än mig faktiskt som behöver minst tre dagar på mig för att få in ett manus i skallen! Det är kul att galan också är slutsåld 800 biljetter har sålts ut och det kommer att vara en galen kväll efter galan med DJ och fest för alla kids!


Både Kit och jag kommer att hänga backstage på repetitionerna en stund idag för att stötta Liam, sedan tänkte vi åka till Ett ställe man kan hoppa studsmatta, vilket finns både i Uppsala och kungenskurva! Men först ska vi ta en runda med brorsan. Som jag för övrigt är lite arg på! Vi hade precis vaknat och brorsan hoppar upp i Kits säng och kissar!! Detta har aldrig hänt förut så jag tolkar detta som en form av krigsföring haha, tror han är sotis eller sur för något och vill visa det! Men vad vet jag, nu ska vi gå ut iallafall på en promenad vilket ska bli skönt!


Godmorgon på er kram L

  1. Helen skriver:

    Lycka till kramar till Liam 😀

  2. Elsa skriver:

    Spännande! Hoppas det går bra för Liam! 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..