USA!

Då var vi framme och Korosh fick tillslut sitt armband. Han blev glatt överraskad över att det var jag som tagit armbandet så att det inte var borta. Att ha fått spendera två år med denna fantastiska man känns fantastiskt bra. Ödmjuk, mycket humor och otroligt omtänksam och väldigt oegoistisk är väl det som beskriver Korosh mest, men det som jag älskar mest är att när det blir för mycket som det kan bli i jobbet och i livet ibland så står jag inte ensam, jag kan tillåta mig själv att inte alltid vara stark som jag annars är så van att få vara. Jag vet att han fångar upp mig och ger mig den energin som gör mig stark igen. Så med det sagt ser jag fram emot 2017


Vi började vår dag med att besöka Universalstudios, Liam testade någon slags Harry Potter dryck som smakade som glass med läsk! Jag är ju egentligen här för att jobba men man måste utnyttja tiden bra då man inte gör det!


Och det gör vi för fulla muggar!
Hoppas ni har det bra där hemma här är det skönt med 27 grader i solen och jag tar in så mycket jag bara orkar av solen! Kram L

 1. Du verkar vara så underbart lycklig nu, har nog aldrig läst så fina texter som nu. Lycka till vidare i livet, finaste Laila💜

 2. Majsan skriver:

  Så fint du beskriver Korosh! Blir varm i hjärtat av att läsa det. 💞

 3. Barbro skriver:

  Kram på dig Laila och lycka till med dina projekt och glad första Advent till er.

 4. Elsa skriver:

  Ta med dig lite sol hem till kalla Sverige sen också! 🙂

  1. Elsa skriver:

   En fråga förresten, är inte din yngsta son Kit med? Ha en fortsatt trevlig semester. 🙂

   1. Laila skriver:

    Nej jag och Liam ska göra ett jobb här borta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..