Sista dagen i USA!


Då var det dax att åka hem till Sverige igen, det har varit en härlig vecka här i USA men nu längtar jag något kopiöst efter Kit och det kommer att bli mysigt att ses igen.


Liam är väldigt trött och har börjat komma in i rätt tid nu har i USA vilket kanske inte är så bra då han måste vända på dygnet igen när han kommer hem!


Då hörs vi igen på fredag i Rix morronzoo så slå på radion kram L

 1. Marie skriver:

  Lika dålig uppdatering som vanligt ser jag! Arbetsmoral har du hört talas om det!? Du får väl ändå betalt för och blogga och då ska du väl göra det!

 2. Petra skriver:

  I miss you 💕

 3. Tråkigt kika in o inget händer här, liiite långt mellan inläggen .. 😉

 4. Anna skriver:

  Att du tjänar pengar på din blogg är för mig en gåta. Du är väldigt dålig på att uppdatera den. En vecka och ibland mer mellan gångerna .

 5. Marie skriver:

  Förstår inte hur du kan lämna honom så många dagar. Minns att du reste från honom när han var spädis. Jag mådde dåligt då.

  1. Hej Marie! Förstår inte riktigt hur du tänker.. ? Hon har ju delad vårdnad om Kit! Varannan vecka alltså. Det spelar väl ingen roll om hon åker iväg när hon ändå inte skulle ha sonen? Hon ”lämnar” ju inte Kit vind för våg… han har sin pappavecka!

   Kram, Åsa

  1. Annika skriver:

   Herregud Marie,det är inte farligt att åka ifrån sitt barn nån vecka,speciellt inte när han har en pappa som tar hand om honom! Hur tänker du??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..