Julklappstips!


Julklappstips är det många som behöver! Här kommer ett från mig. Som ni vet så har jag designat en egen liten kristallglaskollektion, alla kristallglas är handblästrade med min döskalle. Det finns champagneglas, vinglas,karaff och whiskeyglase som man också kan använda som vanliga dricksglas.


Om ni vill hinna få glasen innan jul så är sista beställningsdagen nu på söndag den 18 december. Så gå in på SelectedbyLaila


Sedan har vi ju smycken från Rock by Sweden, dessa örhängen, armband och halsband finns i flera olika färger samt i olika metaller som guld, och silver. Ni hittar alla smycken på RockbySweden.


Gillar man inte döskallar så finns det massa smycken utan det också.Halsband med olika stenar i olika färger

Armband med små döskaallar i olika färger


Stora örhängen med döskalle


Rosé halsband som också finns i silver, Gun och guld!Halsband med pärlor och döskalle som finns i flera färgerNi hittar även olika budskapsarmband på rock by Swedens hemsida


Olika pärlarmband finns i guld,silver och roséBudda halsband


Detta är bara ett litet ihopplock det finns så mycket mer smycken med och utan döskallar så har ni lust och är nyfikna så ska ni besöka www.rockbysweden.com

Kram L

  1. Lotte skriver:

    Snygga glas och smycken 🙂 Men jag är nyfiken på vad du ska ge din äldsta son? jag ha en på 9 och en dotter på 11 och jag har helt hjärnsläpp och börjar känna panik för jag vet inte vad jag ska ge!!! Har köpt en klocka till sonen men mer? Har du tips till barn?
    http://www.lotte4.blogspot.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..