Överraskning 2

Överraskning nr 2 började med att Korosh hämtade mig i stan och satte på mig en ögonbindel, och sedan hoppade vi in i en bil och åkte iväg. När vi väl var framme så tog Korosh av ögonbindeln och då befann jag mig på mitt favorit massageställe. Jag fick två timmars massage vilket jag gladeligen tog emot, somnade som en stock dom första 30 minuterna och snarkade högt men den resterande tiden njöt jag av till fullo. Efter att jag var klar så berättade Korosh att det var dax för mig att ta en taxi och hämta kit, vilket jag gjorde! När väl Kit var hämtad och vi klev ur taxin så möttes jag av detta!


Två champagneglas och en flaska champagne! Och där stod han bredvid och tog emot mig med öppna armar. Hällde upp lite champagne och skålade in min födelsedag!


När jag väl kom in så började överraskning 3 vilket bestod av middag med några av mina vänner! Alexandra hade åkt hem till oss och lagat mat till alla. Jag kan inte vara annat än tacksam och ödmjuk inför en sån vänskap, som Alexandras hon ställer alltid upp, fixar och finns där vilket jag uppskattar väldigt mycket!


Det var fint dukat med lite blommor och blad på bordet


Det blev thaikyckling och tårta till efterrätt Och självklart sång till det!

Det var en otroligt härlig och avslappnad födelsedag och vi åt, pratade och spelade spel fram till kl 03 då jag var tvungen att be alla gå då jag går till jobbet kl 05! Så idag är jag helt slut men det var det värt! Kram L

 1. Elsa skriver:

  Låter som en jättebra födelsedag 😊 Kram

 2. Vilken man o vilka vänner du har! Fantastiskt härligt!

 3. Marie skriver:

  Stort grattis i efterskott!
  Det är alltid lika kul att läsa dina inlägg, när de än kommer:)
  Kram Marie

 4. Silvia skriver:

  really nice and stort grattis!

 5. Mia skriver:

  Vilken fantastisk dag och vilken fantastisk man du har!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..