Babyshower!

Efter en helg av festande och Kalasande så var det dax för det sista kalaset på söndagen hemma hos Therese! Det var nämligen dax för Thereses babyshower! Snart är det dax för en liten Modig till och det ska bli fantastiskt kul att få träffa den lille när han väl kommer! 


Christer var också med på ett hörn fast han hade döpt om sig till Christel och stod för pannkaksstekning i köket till alla gäster!


Vad säger man, Christel smälter in bra bland alla brudar!


Mina presenter bestod av ett par byxor och en boddy med fluga och hängslen samt en badrock!


Syrran var också där och både hon och jag det åt en hel del pannkakor…


Do date är satt på nyårsafton så vem vet det kanske blir att fira nyår på BB!


Kit fick också följa med såklart även om det var en babyshower!


Och kit hade väldigt roligt med den lilla jackrussel hunden som jag tyvärr glömt namnet på, men söt var han.Det blev en del paket, och efter att ha firat Therese så åkte vi hem och bakade pepparkakor och klädde granen, men det får ni se i nästa inlägg kram och godmorgon L

 1. Stefan skriver:

  Vad lika ni är! <3

 2. Maria skriver:

  Jag firade nyårsafton på bb förra året och barnet kom den första januari. Vid tolvslaget fick vi skåla med äppeljuice i platsvinglas. Det var gulligt av personalen att tänka på det, våra tankar var någon helt annanstans.

 3. Lajnda skriver:

  Här sprutar det ju inlägg, hinner knappt med 😄
  Du verkar haft en underbart fartfylld helg! Vi har tagit fram PLASTgranen och hör och häpna – den barrar ju hej vilt?! 😱
  Jag har lovat att barnen ska få klä den (jag kommer få sätta fast händerna under betongblock för att inte lägga mig i då jag är en sån perfektionist som ”gömmer” barnens kreationer 😬).
  Grattis i efterskott!! 😊🎉

 4. Helen skriver:

  Kram från Boden 😁😀😆 här blir varken lussekattsbak eller pepparkaksbak iår 😀😊☺ inga barn hemma längre å jag å gubben kan lika gjärna va utan 😁😊 jag äter apelsiner istället 😀😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..