Finns inget denna man inte kan…


Godmorgon på er! Igår så bestämde sig Korosh för att göra egna pommes frites och han snålade inte, båda ugnarna fylldes samt en kastrull och en form som inte fick plats. Dom blev verkligen supergoda! Mycket godare än köpta pommes! 


Sedan måste jag bara berätta en rolig sak, efter att vi ätit så fick Korosh för sig att klä in den största granen vi har utomhus med lampor!


Jag ska erkänna att jag verkligen sa att jag inte trodde att han skulle lyckas med att få upp lampor i denna gran som är högre än vårat hus då vi inte har någon stege! Så det slutade med att vi slog vad för är det något som Korosh är så är han väldigt målmedveten och har en inställning där inget är omöjligt, allt går att lösa och han var fast besluten om att lösa detta problem vilket jag borde ha förstått att han skulle lyckas med, då han alltid lyckats lösa andra omöjliga saker. 


Skulle jag vara fast på en öde ö så skulle jag känna mig trygg med att ha Korosh vid min sida, då jag vet att han skulle lösa alla problem. Och hur löste han nu detta? Jo, han tog fram två paket ljusslingor på 19 m vardera samt 6 st lökar, ståltråd och en tång. Stack ståltråden igenom löken och runt den och satte sedan fast löken med hjälp av ståltråden på ljusslingan. Detta upprepades med jämna mellanrum på ljusslingorna och när detta var klart ställde han sig framför granen och kastade upp den första löken som satt i änden på den ena ljusslingan! Löken flög upp tillsammans med ljusslingan högt upp i toppen på granen och fastnade vilket gjorde det lätt att dra resten av ljusslingan runt granen tills det var dax att kasta upp nästa lök och sedan fortsätta på samma sätt tills granen var klar! Jag måste säga att jag är imponerad av hans ihärdighet och att han är så lösningsfokuserad! Jag hade aldrig kommit på denna lösningen själv, jag trodde ju inte ens på den lösningen när jag förstod vad han gjorde när han satte fast löken på ljusslingan. Jag brukar ju säga att inget är omöjligt men ändå trott att det finns en gräns någonstans men här har jag nog mött min överman! Kram L

 1. Anki skriver:

  Grym lösning för att få ljusslingan på plats i granen! Applåd för Korosh! Men sen måste du komma ihåg att filma när slingan ska ner igen 😉 Hur löser man det utan stege? 😀

  Kram på er från Skåneland

 2. Lajnda skriver:

  Haha, detta ska jag lägga på minnet istället för att spänna ihop två stegar som två starka karlar fått hålla i medan jag rangligt klättrat upp!!! 😄

 3. Helen skriver:

  Snyggt 😊 kram från Boden 💖💜💛

 4. Annika skriver:

  Ha,ha Grymt bra 🙂

 5. sara skriver:

  Haha bra smart,men undrar hur han kommer fà utslingan ur granen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..