Galet cool soffa!

Måste bara visa en soffa som jag hittat som är grymt imponerande! Denna finna soffa kommer från www.innovationliving.com och är helt fantastisk! Varför ska jag berätta. Som ni ser på bilden så är det en soffa som man kan fälla ner ryggstödet på och på så sätt blir det en säng, utan att man behöver dra  ut undersängar eller flytta på kuddar som det är i vanliga fall på bäddsoffor. Fåtöljerna fungerar också på samma sätt. Antingen kan man sätta ihop soffan med en fåtölj som ni ser på bilden ovan och sedan tex fälla ner det ena ryggstödet på soffan då blir det en blandning av en dagbed och en soffa. Man kan alltså flytta runt på fåtöljen som man vill, det kan också bli en puff om man väljer att fälla ner fåtöljens rygg.


Här ser ni en soffa och fåtölj och nedan ser ni hur båda ryggstöden fälts ner på soffan, och fåtöljens ryggstöd har också fällts ner samt att man skjutit ihop soffan med fåtöljen


Det finns olika ben man kan välja på och olika tyger samt olika modeller på soffor som är riktigt balla!

Här är en annan mindre modell!


Man kan fälla upp armstöd på båda sidor, just på denna bilden är det bara en sida som är uppfälld men som sagt andra sidan går också.


Och här ser ni hur den ser ut när den är helt nerfälld! Visst är dom balla snacka om compactliving! Kram L

 1. Sabina skriver:

  God Jul!

  Jag hade en sån från Jysk och det var hur smidigt som helst, förvaring under dynan.

 2. Helen skriver:

  Cool 😁😀😆

 3. Elsa skriver:

  Ja, den var cool! Hoppas du får en bra jul. 😊🎄

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..