Sista dagen med Adam och Fredrik!

Idag var det lite känslosamt då det var sista gången som jag Fredrik och Adam sände rixmorronzoo tillsammans. Fredrik ska flytta till Ånge och Adam känner att han vill prova sina vingar på annat håll då han sänt radio så länge. Självklart kommer jag att sakna dessa killar och alla skratt men önskar dom all framgång i vad dom än gör i framtiden. Och vem vet våra vägar kanske möts igen fast i ett annat jobb, den här branschen är ju så liten.


Den som jag kommer att fortsätta sända Rix morronzoo med är Roger Nordin som sände Rix mirronzoos radio innan Adam tillsammans med Titti och ola! Men nu är det nya tag och det kommer givetvis bli spännande.


Så idag lämnade Adam över stafettpinnen till Roger mitt i livesändningen och tackade för sig!


Nu är jag på jakt efter dom sista julklapparna innan jag kan andas ut! Var inne på Kidsbrandstore i täbycentrum som har hur mycket olika märken som helst i sin butik för kidsen! 


Liams och mitt märke Way Ink finns även där vilket är kul! Nu är jag klar med Liams alla julklappar nu är det Kits tur och han har varit väldigt tydlig med att han bara önskar sig fyra st saker vilket är, en bb8 robbot, en batmanklocka, skylandergubbar, och skylanderspel. Så nu måste jag hitta dessa leksaker iallafall något av dom. Kram på er mitt i julstöket L

 1. Tullan skriver:

  Jag började planera inköp inför julen i fredags 23/12. Klapparna köpte jag i går 24/12. Inget stress. Så lugnt och skönt i Täby centrum. En lugnare och skönare julafton har jag aldrig haft så att tycka Laila är dålig det får stå för dig du prektiga. Hon har rätt mycket runt sig denna drivna dam.

 2. Helen skriver:

  Goooood Juuuulkramar från ett snöigt Boden 😁😀😊

 3. Marie skriver:

  Har du ingen framförhållning alls. Handla julklapparna till dina pojkar dan innan julafton. Sååå dåligt!!!

  1. Eva skriver:

   Vilken onödig och otrevlig kommentar, kram på dig😉

  1. nessa skriver:

   Marie är man en bättre mamma om man köper julklappar 4 dagar innan jul..eller är det lag på 7 dagar innan jul???
   Det är massvis med föräldrar som köper julklappar till sina barn dagen innan julafton, vad är problemet med det? Berätta!

  1. Helen skriver:

   Go julkramar till dig Marie 💖 jag tror du behöver d 😀😊☺

 4. Elsa skriver:

  Jag hoppas att du inte ska sluta med Rix Morronzoo, du är bäst och vill att du ska vara kvar på Rix Morronzoo länge till. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..