God jul!


God jul i efterskott på er! Hoppas eran jul varit lika mysig som min! Jag, Korosh, Kit och Liam började med att ge en julklapp var till varandra redan på morgonen! Kit fick en klocka som han blev väldigt glad för! Detta året firar jag tillsammans med mina syskon, tyvärr så kunde inte Johan komma detta året då han är i Kina och min andra bror Joakim och hans fru kunde inte heller komma upp från Småland så tyvärr var vi inte alla syskon vilket är lite tråkigt. Men det blev iallafall julfirande med en av mina bröder och hans familj och syrrans familj, och vid tre så bar det av till syrran för att fira julen 
Försökte ta ett god jul foto men syrran bestämde sig för att fotobomba varje bild!


Min brors fru Lindah och deras dotter Line var också med på julfirandet! Min bror Jonas också som ni ser i bakgrunden…


Denna bilden säger väldigt mycket! Jag ropar vänd er om jag vill ta en bild och detta är vad jag fick! Jonas min är oslagbar Haha! Jonas hade också på sig en fin tröja som hans fru sytt 


Liam var spänd på att få börja öppna julklapparna 


Anton, Kit och Dexter lekte i väntan på att tomten skulle komma! Det är så roligt nu när killarna börjar bli så stora så att dom kan leka själva med varandra


Korosh hjälpte killarna att bygga med lego 


Maten var ett klassiskt julbord som syrran hade fixat! Såååå gottLinda hade dukat med mammas handmålade jultallrikar som vi alltid äter på till jul! Rätt som det var skrek någon att tomten kommer och ungarna rusade ut på balkongen 


Här tomten, här är vi skrek killarna och vinkade åt tomtenBrorsan gjorde ett bra jobb, ingen av killarna misstänkte att det var han! Jag trodde nästan att Kit skulle fatta att det var Jonas för att när han var hos sin farmor och farfar Hans och Christina för någon dag sedan så kom han hem och sa – Mamma det var ju farfar som var tomte! Så den gången gick han inte på det men jag tror att han verkligen trodde på att Jonas var den riktiga tomten! 


Kit är så söt precis när jag och syrran skulle ta en bild så hoppade kit in i bilden och ville ge mig en kram, jag hann inte riktigt agera förrän efter att bilden var tagen men då blev det ett litet kramkalas!

Ja detta var min jul och den var riktigt mysig hoppas att eran var lika härlig kram L

 1. protein skriver:

  Kul med många bilder! God forstättning!

 2. soffan skriver:

  Fina bilder! Hoppas du har tid att svara: vad fick din son för klocka ? Jag har en son i ungefär samma ålder som fyller år snart. Han säger inte vad han önskar sig men jag ser att han inte blir så glad av det ”jag kommer på” .Skulle behöva veta vad en kille i den åldern blir glad för!

  1. Marie skriver:

   Hon har ju lagt ut bild på klockan i förpackningen.. Hur mer tydligt kan det bli???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..