Året går mot sitt slut

Julen passerade förbi i raketfart. Som alltid. Nu är det tydligen nästa begivenhet som står utanför dörren. Nu skall det blir fest igen, ätas god mat och vi skall skåla in det nya året.
För många är just nyår förknippat med en massa ångest, man bygger upp stora förväntningar på en enda kväll och risken att bli besviken blir överhängande.
Varför inte bara vänta in året i myskläder i soffan framför en bra film? Nytt år blir det ju ändå. Oavsett.
Vad har ni för planer för nyår?
Jag kunde inte låta blir att kika lite på fina dukningar, det är en stor del av en nyårsmiddag. Att göra det lite extra fint.

Här är några jag fastnade för:

bord3

bord2

bord1

Kram L

 

 1. Anna skriver:

  Blir att fria det nya året tillsammans med min mamma och min son på 1 år. Efter en sepration och att min pappa fick ett plötstligt hjärtstopp för 7 dagar sedan och lämna vår jord. Så finns ingen mening att fira in det nya året.

 2. Barbro skriver:

  Hej Laila! Här blir det ett lugnt Nyår bara maken och jag i år har vi bestämt. Skönt faktiskt. Lite god mat och Tv. Efter Nyår blir det en resa till Malta för att hälsa på dottern m familj. Gott Nytt år till er.

 3. Maggda skriver:

  Mys hemma med gubbe och hundar. Vi lagar god mat och ser film i myskläder

 4. Kajsa skriver:

  Vi kommer fira hemma gubben och jag och ta hand om dotterns lilla hund som är livrädd för allt som smäller =/. Dottern jobbar på restaurang där dom varje år har nyårssupé så då får vi ställa upp och snällt vara hemma.
  Gott Nytt År

 5. Elsa skriver:

  Jag ska fira nyårsafton i Göteborg hos min bästa vän! 😊❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..