Bygghjälp!

I veckan har vi slitit med ett litet byggprojekt här hemma! Kit har fått vara med och spikat och han var jätteduktig


Korosh visade hur man skulle göra och sedan så spikade kit faktiskt ihop alla baksidor på lådorna själv. Just nu så bygger vi både en Walk-in-closet till oss själva samt till mitt lilla hus som jag köpte för snart ett år sedan! Tanken är ju att jag ska ha kontoret där och sedan när barnen blir stora så blir det deras.Det ska bli så kul att sätta igång med hela renoveringen av det stora huset nu den 9 januari. Det kommer att bli både jobbigt och roligt! Men till sommaren då ska allt vara klart och då blir det inflyttningsfest!


Vi har självklart hunnit med en del lek och bus med! Vet inte om ni har varit på Bounce i kungenskurva men det är ett jättestort trampolin ställe där man kan hoppa och göra volter! Kit älskar det Liam också för den delen


Det finns massa lekar man kan delta i som tex spökbollOch det tycker kit är roligast! Men det är lätt att bli träffad av dom stora barnen som självklart går på dom små först för dom är lättast att få ut! Men Kit ger sig inte han ska ge igen hela tiden, så varje gång han åker ut så springer han och ställer sig längst bak i kön för att få köra en gång till i hopp om revansch 


Liam har varit mycket med sina ormar denna veckan och städat alla burar och försökt att få den lilla bebis trädpytonormen att inte vara så rädd och bitig!


Måste säga att jag aldrig skulle utsätta mig för att försöka få en orm lite tamare och därmed få utstå en del bett för att den sedan ska vänja sig vid människor! Liam har ju redan en stor trädpyton som är snäll och den har han fått att vara snäll på just detta sätt! 


Kram L

 1. Men alltså jag dör en smula (och datorn höll på att flyga i backen) när jag såg ormen. Hur fabian löser du det? Beundrar dig! Kul med bygget illa fall 😉
  Ha en god fortsättning!
  / Rebecca

 2. Den sista bilden 😍 Så vacker! God fortsättning, kram

 3. P skriver:

  Gott Nytt År! Och lycka till med nya kollegor!

 4. Helen skriver:

  Fina söner 😁😀😊 gott slut å gott nytt 😀😊☺

 5. Smilla skriver:

  Snälla, du kan väl varna när det kommer ormar i inlägget.
  Får hjärtklappning och kastar iväg mobilen…

  1. P skriver:

   Face your fears..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..