Rix morronzoo är tillbaka…

På måndag är det jag och Roger som sätter oss vid spakarna på Rix morronzoo och ska sända vår första show tillsammans! Jag kan berätta att det kommer att komma en hel del kända gästprogrsmledare under våren som kommer att vara med och sända tillsammans med oss olika dagar. Det första kända namnet som kommer att sända med oss på fredagar kommer att avslöjas på måndag så lyssna då! För övrigt så ska det bli spännande att sända. Med Roger som sänt Rix morronzoo tidigare med Titti, Ola och Hjärt Fyllking.


Tidigare idag så var jag hos Johanna på eyelashdesign där jag fick hälsa på en ”liten” valp!! Passade självklart på att få både ögonfransarna och spraytan! Kan man inte åka utomlands så får man lösa brännan på annat sätt!


Just nu står jag och lagar mat! Har hittat världens bästa salt från Matric.se som jag beställde mat ifrån till nyårsfesten. Har inte smakat detta salt förrän nu men det är det absolut godaste havssaltet med örter jag smakat.När maten är klar ska jag lägga mig och fortsätta titta på blacklist en serie som jag verkligen har fastnat för! Den är fruktansvärt bra, har ni inte sett den gör det! Men jag varnar er ni kommer att sitta bänkade framför tv’n, ungarna skriker att dom är hungriga, din man vill umgås och undrar om du älskar honom mer, dina syskon undrar om du lever och dina arbetskollegor undrar hur länge du ska vara borta och vara sjuk från jobbet! Som sagt man fastnar och det ända man kan tänka på är när kan jag se ett avsnitt till hur ska jag göra för att alla ska gå så att jag kan slå på den förbannade tv’n! Och när du sett ett avsnitt så kommer din spontana reaktion vara, bara ett till, bara ett litet avsnitt till…låter jag beroende?? Nej, nu måste jag bara se ett avsnitt till innan jag får eksem över hela kroppen och börjar skaka av abstinens kram L

 1. Karin skriver:

  Får du pengar för att du tipsar om det saltet?

  Jag köpte det saltet en gång när en annan kändis tipsade om det och jag tyckte inte alls att det var gott.

  Jag tycker ju inte om när du tipsar om saker för att få pengar.
  Vill hellre att du tipsar om saker endast för att du tycker om det, inte att du får nåt för det.

 2. P skriver:

  Men hahaha örtsaltet är ju din ex svägerska Pernillas favvosalt som hon har visat och pratat om och haft till försäljning på sin sida i ett flertal år 🙂

  1. Marie skriver:

   Eller hur!!!! Tänkte oxå på det 😉

 3. Tara skriver:

  Hans namn stavas ”Gert” – inte ”Hjärt” 🙂

 4. Trevligt. Då får ja lyssna på måndag. Blacklist e en fantastisk serie. Vi har sett alla omg å inför sista sa vi att nu blir den nog inte lika bra. Hmm bara bättre å bättre. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..