Badrumsinspo

Nu har jag snöat in lite på badrumspinspiration. Badrum är ju alltid lite extra kluriga, går ju inte att göra om direkt utan man måste ha en ganska klar bild av vad man vill ha. Vita väggar och mörkt golv? Mörka väggar och mörkt golv? Jag hade ju nästan uteslutande svart i mitt förra hus men vet inte riktigt hur vi kommer att tänka denna gång.

Denna bild är från Flemings Mayfair Hotell (såg på Gry Forssells instagram), kolla lamporna i golvet, superfint tycker jag. Och en lampkrona istället för en vanlig lampa. Detaljer.

img_7967

Detta golvet gillade jag, om man vill komma bort från det klassiska rutmönstrade kakelgolvet (credit @hege_ko)

img_7982

Eller kanske svart och svart igen. Så svårt. Många beslut blir det. 

badrumsvart

Gammeldags marmorkänsla..

badrum_marmor_700

Har ni renoverat era badrum, hur tänkte ni?

Kram L

 1. Mia skriver:

  När vi gjorde vårt badrum för några PR sedan valde vi stora matta vita plattor på väggarna (25×40 kanske) och stora svarta plattor på golvet (50×50) minimalt med fogar. Duschen har tre kaklade väggar och den svarta plattan sitter även bakom duschstången. Vi tycker att det är jättefint! Men lite opraktiskt. Damm och skit från olika produkter syns så väl på golvet. (Vi kanske borde städa oftare, men ändå!)

  Det som vi är extra nöjda med är den väggmära golvbrunnen. Man kan ha stora plattor på golvet eftersom fallet bara är åt ett håll, skönt att stå på och en lyxigare känsla.
  Vi har öven en infälld hylla längs hela bakre väggen (bakom duschstången) för flaskor. Blandaren sitter på väggen under hyllan och fäster ovanför hyllan. Den är en golvplatta hög. Perfekt!! Enda ssken jag skulle vilka ändra är att ha en stenskiva istället gör kakel på hyllan. Lättare att städa bort tvålrester.

  Lycka till!!

 2. Har en fraga till dig och ett forslag men vill inte skicka det till din blog finns det en mail man kan anvanda??

 3. Diana skriver:

  Älskar svart och din stil i dina två före detta hem! Vi byggde ett badrum för ett halvår sedan, det blev mattsvarta golvklinker, samma svarta plattor (stora) på en långvägg. Sedan stora vita blanka kakelplattor på resten av väggarna. Förutom duschen som är 1×1 m som fick svart mosaik (blankt och matt blandat) Det bästa av allt är vårt stora handfat från Eurobad i glas (vitt) med LED-belysning underifrån. Verkligen annorlunda och coolt 🙂

 4. Anette skriver:

  Hej
  Vi valde en svart med silver i både som golv och en fondvägg. De andra tre väggarna tog vi vita med stora plattor. Är sååå nöjd👍 Mvh Anette

 5. Anette skriver:

  Det viktigaste är att tänka igenom ordentligt vad man vill ha! Och inte allt för modernt! Man ska ju ha det ett tag – man gör inte om badrummet vartannat år precis! 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..