Godmorgon på er!

Godmorgon på er, äntligen så har kit lyckats hålla maten och nu håller jag tummarna att det fortsätter så! Just nu sitter jag i studion och ämnet som ska diskuteras är om det är ok att ta med barnen på jobbet. För mig har det alltid fungerat då jag har det jobbet jag har. Tex så sprang jag och ammade i pauserna på idol och jag har även haft med mig båda barnen på radion, där dom suttit och tittat på en film på sin padda medans jag sänt radio. Men det kanske inte är lika lätt att ta med barnen till alla jobb då det både kan vara en farlig arbetsplats eller så kanske man har arbetskollegor som inte uppskattar att barnen är med! Hur resonerar ni? Kram L

 1. Mia skriver:

  Svårt det där, och verkligen beroende på jobb som du skriver. Är själv lärare, helt uteslutet att ta med sjukt barn till jobbet…

 2. Sanni skriver:

  Hörde ”Ett sista glas” med Miriam Bryant på radion och reflekterade över hur lika era röster är.
  Man skulle kunna tro att det var du som sjöng 🙂

 3. Marie skriver:

  Jag tycker det är rätt så skrämmande att du ens tänker tanken på och ta med Kit dan efter han kräkts flera gånger. Magsjuka är smittsamt och barnet behöver lugn och ro och vila. Varför ens skaffa barn om du inte ens kan vara hemma och vabba när dom är sjuka!? Dåligt av dig! Är din son så oviktig för dig!?

  1. Madde skriver:

   Hur vet du att kit är med henne på jobbet idag?

   1. Marie skriver:

    Hon skriver ju det på Instagram och dom har pratat om det på radion nu i morse!

    1. Elsa skriver:

     Kit var inte med henne i radion då, hon sa ju det att hon hade barnvakt fram tills hon var tvungen att åka hem och vaba så vad är problemet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..