Renovering!

Äntligen är vi igång, här rivs det för fulla muggar! Har fått vänta på mina favorit snickare,målare,rörkillar i över 6 månader då dom haft andra åtagande. Men är det något jag lärt mig så är det att verkligen vara säker på att välja rätt byggföretag och eftersom Ola och hans team har byggt mitt gamla hus från grunden så vet jag att dom håller tider, är otroligt noga och duktiga samt att det pris dom säger att det kostar, kostar det!Så om ni är ute efter pålitliga hantverkare som gör ett superjobb så är det E-H snickarna AB ni ska Goggla upp och prata med Ola! Men nu är dom mina fram till sommaren då vi verkligen ska byta ut allt i huset från golv till tak samt bygga ut!


Detta rum är I dagensläge kits rum men nu ska vi ta bort det övre badrummet och slå ut väggen mellan kits rum och badrummet och det ska bli två sovrum. Ett sovrum till mig och Korosh på 15 kvadratmeter och ett till Kit på 13 kvadratmeter.Det kommer att bli släta tak och väggar svart trägolv Här ska det bli två utgångar till en 25 kvadratmeters terass. Eftersom det kommer att bli en vägg mellan fönstret och dörren för att det ska bli två rum, så kommer vi ta bort fönstret och balkongdörren och ersätta dom med två 90 cm balkongdörrar. Så kit kommer att få en utgång ifrån sitt rum och jag och Korosh från vårat rum!


Så vår ingång till vårat sovrum blir där badrummetsingång är och Kits ingång blir den öppningen ni ser rakt fram på bilden! 


Just nu sitter jag i Rix morronzoo studion tillsammans med Roger, Babben och Erik och sänder radio. Erik gör sig redo för ett popcornbad!


Kram L

 1. Vad roligt tycker det är så inspirerande med alla bilder

 2. Eva skriver:

  Åhhhhh, så spännade att få följa er renovering..tack för att du släpper in oss i ert hem!!
  Trevlig helg snäckan 😀

 3. Som jag längtat till er start av renoveringen! Ska bli så roligt att få följa bygget via bloggen och eftersom du visade så bra smak i ditt tv program så förväntar jag mig inget annat än tipp topp 😉 förövrigt hoppas jag ditt nättroll slukats upp av cyberspace och att de lägger sin energi på ngt vettigare…. lycka till med ert projekt!!

 4. Mia skriver:

  Bra hantverkare är värda sin vikt i guld och absolut värda att vänta på.
  Ska bli spännande att se hur renoveringen fortskrider. Lycka till med allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..