Föreläsning i Jönköping!

Då har man precis avverkat en föreläsning i Jönköping! Det var 250 personer på plats och en härlig stämning! Min föreläsning handlar om min egen resa om hur jag hamnade där jag är idag, och hur viktigt det är att tänka utanför ramarna, att vara målmedveten men ändå våga misslyckas! För misslyckas har alla stora entreprenörer/ företagare gjort någon gång innan dom nått sin framgång!


Jag var inge den ända som föreläste utan Per Holtneck föreläste också! Det är alltid kul att träffa er som läser min blogg eller som följer mig på instagram! Och idag var det många av er som jag fick träffa vilket var kul!


Nu sitter jag på tåget på väg hem igen till mina killar vilket ska bli skönt att få träffa och mysa med i soffan innan det är dax att sova kram på er L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..