Vlogg på Liams youtubekanal

I december åkte jag och Liam till USA för att vara med i Parneviks, vilket var fantastiskt kul. Nu har Liam gjort en vlogg på sin youtubekanal Liam Pitts där ni får följa med oss bakom kulisserna!


Så är ni nyfikna på Liams och min resa så ska ni gå in på Liams kanal och titta!
Jag tycker att det är roligt att Liam är så driven när det gäller att göra sina små program för sin kanal! Han kan sitta en hel dag och redigera och välja musik, och nu har han bestämt sig för att göra lite mer vloggar om sig själv och det som händer runt om honom i sitt liv. Och detta blir hans första vlogg! Så är ni eller era barn nyfikna så ska ni söka upp hans kanal Liam Pitts på youtube och prenumerera! Kram och glad torsdag!

 1. Anki skriver:

  Hej Laila! Tack för en jättebra blogg. Du har så bra smak när det gäller heminredning. Blir så inspirerad av allt fint du hittar. Jag undrar var har du köpt den fina tröjan du har på dig när du och Liam åker bil? (Vlogg på Liams youtubekanal 26/1 -2017). Ha det bra, Anki.

 2. Barbro skriver:

  Hej! Hälsa Liam att han är jätteduktig med sin youtubkanal. Har sett en del ihop med mitt barnbarn som tycker det är häftigt. Ja en tuff kille verkligen. Ha det gott.

 3. Hej hej! Vilken härlig son du har, verkar så himla trevlig, artig och företagsam. Kollade på Fångarna på Fortet där han var med. Så himla mysig. Ha de så bra, Marianne

  1. Laila skriver:

   Tack vad snällt sagt! Kram L

  1. Laila skriver:

   Vad kul att du tycker det tack snälla kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..