Godmorgon 

Kl 05.00 och klockan ringer… om jag hade kunnat kasta mobilen i väggen så hade jag gjort det! Men det är bara att gilla läget och gå till jobbet!


Kl 05.45 i hissen på väg upp till Rix Morronzoo


På plats i studion och dagens fråga är:

Har du en svärfar eller svärmor som du inte drar helt jämnt med?

Personligen så har jag varit med om att en väns svärmor har kommit hem till sin son och sons sambo och börjat tvätta sin sons kläder samt möblera om i vardagsrummet så att det blir så som hon anser är bäst! Var rätt chockad att sådana svärmödrar finns, men enligt min kompis så var detta vardagsmat och efter att ha sagt ifrån och blivit arg ett antal gånger så har hon gett upp och låter sin svärmor få sin vilja igenom för att sedan ändra tillbaka så fort svärmodern gått! Sa till min väninna att detta är lätt löst om man vill, nyckeln är hennes egen man. Han måste säga ifrån och visa sin mamma att han står bakom sin fru! Har ni några egna erfarenheter av detta? Kram L

 1. Magda skriver:

  Svärmor är inga problem för mig. Men det är aldrig någon som talar om hur jobbig ens egen mamma kan vara. Är tabu att säga att man inte gillar sin egen mamma, men helt ok att säga att man inte gillar sin svärmor.

 2. maria skriver:

  Hej!
  Är själv svärmor o skulle aldrig få för mig att lägga mig i son o svärdotters liv, om jag blir tillfrågad däremot så hjälper jag gärna till 🙂
  har självvärldensbästa svärföräldrar, de lägger sig aldrig i men finns där om man någon gång behöver hjälp 🙂
  Kram Maria i Skåne

 3. Barbro skriver:

  Hej! Vill önska dig en trevlig helg.

 4. Susanne skriver:

  Hej. Känner en vars svärmor gick in till dom å städa möblera om i skåp å la kondomerna som låg i nattduksbordet i en fin hög m gummiband. Hon va verkligen överallt. Min jobbarkompis sa ifrån massor m gånger medans mannen inte tyckte det va så farligt. Till slut blev det så illa att han fick välja mellan mamman å henne. Han valde mamman 👀. Så gick det m det…….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..