Kungen Kit!

Kit mår som en lite. Kung där han sitter med sin bricka och äter fajitas med köttfärs och lite lördagsläsk! 


Han fick önska sig vad han ville till lunch och då blev det just faijtas. Idag ska vi också träffa upp kusin Colin och bowla vilket ska bli kul!


Och vad gör jag just nu denna soliga lördag förutom att sörva kit! Jo, städar och diskar! Hatar att städa och diska men när man väl är klar så finns det inget skönare! Hoppas ni har en bra helg kram på er!

  1. protein skriver:

    Åh vad härlig han är Kit 🙂 Ha en fortsatt bra helg!

  2. Helen skriver:

    Härlige kungen Kit 💖💜💛

    Jag har tagit en promenad i nästan solsken, d är så härligt att det äntkigen blivit lite ljusare i övre norrland oxå. Sen har jag som du städat. Lagt lite pussel, sett på gatans kör, vilket underbart program 😂😁😀 å nu ska jag ta ett hett bad 😆 kram på er 💖

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..