Förlåt, vi städar bara lite!

img_9596

När det är tidigt kan det blir lite tokigt.
Häromdagen vaknade jag jättetidigt av att jag hörde någon på tomten och fick se fyra män bära in skräp på tomten.
Trodde det var några som utnyttjade situationen och dumpade skräp på min tomt då jag har massa byggsaker och bråte som vi kastat ut på tomten nu medan vi renoverar. Jag fullkomligt slänger upp dörren och skriker:
Vad håller ni på med?! Väldigt argt! Inser när jag vrålat att det var mina byggarbetare som kommit extra tidigt för att städa upp lite i trädgården för att vara lite gulliga! Skräckslagna svarade dom:
– Vi bara städar lite!
Insåg mitt misstag och började skratta samtidigt som jag bad om ursäkt för att ha skällt ut dom…
Hoppas dom också kunde se humorn i mitt tidiga utbrott.

Kram L

  1. Barbro skriver:

    Hej! Lyssnade på ert morgonprogram idag,många roliga som ringer in men det bästa är att höra Måns Möller gillar honom verkligen så härlig människa. Tack Laila för alla fina inslag på din blogg du verkar så jordnära och enkel. Kram och ha en fin dag.

  2. Hej Laila, sökt som en galning efter din parfym, you rock och romance, men den är restad överallt, har du ngt tips var jag kan hitta den? Thanks, Maria

    1. Hej Maria, tyvärr finns inte parfymerna längre. Kram L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..