50 års fest hos syrran!

I helgen fixade syrran en överaskningsfest till Niclas som fyllde 50 år! (Bild Lindah Cahling)


Min bror Jonas och hans fru Lindah var också där.


Linda hade fixat en buffé med massa god mat. (Bild Lindah Cahling )


Det var en riktigt rolig fest och jag och Korosh kom inte hem förrän kl 0500


Anledningen till att vi inte var hemma förrän kl 0500 var för att Korosh kände för att vara spontan och överraska mig igenom att checka in på ett hotell..


Så när vi väl sitter i taxin och ”är på väg hem” så säger taxichauffören,  -jo, jag vill bara kolla att jag har rätt adress var det scandic hotell som ni ska till? Jag blev helt tyst och tittade på Korosh med stora ögon och jag så hur han började skriva på sin telefon samtidigt som han sa till chauffören att han skulle återkomma med rätt adress. Efter en stund kom vi fram till Grand hotell och klev ur taxin och gick in till receptionen. När vi väl var där frågade Korosh om dom hade något rum, var på dom svarade att det var fullt! Det visade sig att Korosh hade bokat Skandic hotell till en början men avbokat det för att taxichauffören hade råkat avslöja det. Så därför bestämde han sig för att chansa och åka till Grand hotell istället och fixa ett rum där!  Till historien hör det också till att vi hoppade in i en ny taxi efter detta och åkte till ca 7 st andra hotell samtidigt som vi ringde runt och överallt hade dom samma svar! FULLBOKAT!! Det visade sig att det var någon slags superkonferens och alla hotell i stan var fullbokade! Så det slutade med att vi åkte hem! Men det är ju tanken som räknas! Kram L 

  1. Eva skriver:

    Gokväll..måste säga att på alla bilder på er två tillsammans så ser man hur kära ni är i varann..värmen lyser igenom!!
    Undrar över varför ni ändå inte åkte till hotellet som var bokat från början?
    Kram

  2. Asså du och Korosh är såååå fina tillsammans. Så glad för din skull❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..