Oj vad fort det går!

Här går det undan, utbyggnaden har både fått väggar och tak! 


Jag är så otroligt glad att jag väntade på  att Ola och hans team skulle bli klara med det bygget som dom hade innan mig. Jag slipper magont och ångesten med att vara osäker på om det verkligen blir bra eller inte, samt så är det alltid det priset som dom säger att det blir, det ändras aldrig!  Dom är helt enkelt så jädra bra!!


Jag var på möbelmässan igår i Älvsjö och hittade lite knoppar som jag gillade! Dessa godingar kommer jag nog hitta ett hem till!


Handtagen i mässing och svartskinn har jag redan valt ut sedan tidigare till köket! Alla är från samma företag!


Hittade också ett svenskt företag som tillverkade dessa lampor som jag älskarDessa lampor var också coola, elsladden går på insidan av repet som går igenom lampan! Ja vi får se vad det blir här hemma! Kram L

 1. Anna skriver:

  Vi är i planeringsstadiet av en renovering, får man fråga vad det är för firma som gör ert jobb?

 2. Vilken företag kommer lamporna ifrån ? Tittar själv på lite inredning till vårt nya utbygge .

 3. Eva skriver:

  Herregud, trollar dom upp utbyggnad och övrigt i ert hem…??? Så perfekt att du hittat ”gubbar” du kan lita på, det är ao. Vi har precis renoverat kök och hall med allt vad det innebär och att ha snickare som man kan lita på och känna att mina töser kunde vara hemma här själv med ( tyvärr måste
  man tänka så) för mig var det värt allt. Ha det fint Laila

 4. Hej! Jag är sjukt sugen på de där smala stavarna (lampor) i mässing – var finns dem, märke? Har sett dem på en annan bild, men inte lyckats klura ut vem som gjort dem.
  Annamaria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..