Jump in the tub

badkar1
badkar2
badkar3
badkar4

Badrum kan man ju göra på en massa olika sätt. Jag gillar när badrum även kan användas som mer än bara ett badrum, har man plats gillar jag att sätta lite ”spakänsla” på det, kanske ställa in en mysig fotölj eller liknande. Har också sett många fina bilder på några som satt in en kamin för att kunna njuta av en brasa när man badar.
Det här med badkar förresten, det är en diskussionsfråga. Jag har många vänner som när de renoverat sina badrum valt badkar för att barnen så gärna ville ha det men egentligen är de hopplösa att duscha i.
Inbyggt badkar blir ju superfint men om man ångrar sig är det inte lika lätt att ta bort det. De fristående badkaren som finns idag tycker jag är superfina och finns i så många olika varianter! Plus att man kan lyfta ut dem om man nu skulle tröttna…

Kram L

 1. Ellinor skriver:

  En dusch är ju det mest praktiska, speciellt om nån i familjen har långt hår. Faaan alltså vad det blev stopp i badkaret när jag hade ett. Ett rent helvete att försöka få bort allt hår som fastnat i ventilen!

 2. Mia skriver:

  Happy Valentines day Laila!
  Jag har sett ett fantastiskt badrum med kakelugn och kristallkrona,
  säkert 35m2.
  Det bästa är ju att ha både en separat dusch och badkar om man har plats,
  älskar att bada så jag har svårt att vara utan badkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..