Välplacerade speglar

Det finns massor av smarta sätt att använda sina väggar och dörrar till att få en inredning som förändrar. Speglar är ett superenkelt sätt att få ett rum att upplevas större. Tricket är att använda en huvudpunkt och rikta dina speglar mot den. Det ger illusionen av ett djup i rummet. I och med  att speglar reflekterar både naturligt och artificiellt ljus gör det rummet lite ljusare.
Extra effektivt blir det när spegeln placeras nära ett fönster så att det reflekterar det som finns utanför. Då kan spegeln även uppfattas som ett extra fönster! Ett annat bra tips är att använda spegeldörrar, det förstorar vilket rum som helst!

speglar

speglar2
speglar3

Kram L

  1. Eva skriver:

    Snyggt! Laila du jobbar ju på Mtg-radio I like radio, detta är inte din sak men vet inte var man vänder sig, i ett podavsnitt idag så förekommer förtal, tänker att varken du eller I like rdio Mtg vill förknippas med det. Podcasten borde stoppas, iaf just det avsnittet!

  2. Det är nog mycket att tänka på när man renoverar. Men säkert också mycket roligt. Önskar er en trevlig dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..