Vinprovning!

Hej på er, är ni sugna på att gå på vinprovning? Om ni vill testa mitt vin och massa andra viner, så kan ni göra det på en vinmässa på lördag 11 mars, mitt i Stockholm på industrisnygga och mysiga Magasinet på Söder Mälarstrand 25.

 Jag älskar Södermalms gamla tegelbyggnader det är den perfekta platsen att ha vinprovning på för både känsla och smak! Schyssta viner och ett bra häng innan kvällen. Supergoda ostar att mumsa på så att man står sig. Glöm inte att fixa biljetter innan de tar slut! 


Köp biljett Här kram L
 

  1. Elsa skriver:

    En fråga men kommer du komma tillbaka till Idoljuryn igen? Många som tror att du ska komma tillbaka nu när Fredrik Kempe slutar. Skulle vara roligt ifall du kommer tillbaka i alla fall 😊 Kram

  2. Fick ett samtal när jag var i Seoul Korea att ni snackat TAKANO i ett morronprogram. Jodå vi finns. (igen) Programmet var dock förlångt så hittade inte inslaget tyvärr. Hälsningar Roland Takanos fader

  3. Tack för tips 🙂 Tänkte besöka huvudstaden nästa helg så om vännerna är på så blir det nog ett besök (om inte biljetterna hinner ta slut) 👍🏻😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..