Men se det snöar

Vad är det med detta väder!? Vi pendlar mellan hopp och förtvivlan. Vår eller vinter? Det är lite dag för dag. Idag är det ju fullständig kaos där ute och trafiken drabbas såklart. Många och långa köer. Hörde runt lunch att det var totalt stopp ut mot Arlandahållet. Hoppas ni alla kör lugnt och försiktigt idag!

Kram L

snowstorm

  1. Barbro skriver:

    Hej Laila! Ja våren får vi nog vänta på ett litet tag till tyvärr. Tog en promenad på 1 timma idag för med rätt kläder går det bra, skönt som attan är det att komma in och ta en rykande kopp Te och fralla sen. Hörde er på radio i morse och man får sig många Goa skratt. Tack ska ni ha för jättebra underhållning. Kram och ha det gott.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..