I annonssamarbete med BOOKBEAT

Avkoppling med BookBeat

DSC00665

Inlägget presenteras i samarbete med #bookbeat

Att hitta lugna och avkopplande stunder mitt i ett renoveringskaos är inte helt lätt. Ibland när det är som mest hektiskt känner jag att jag kan lika gärna gå ut och sätta mig i bilen och köra en sväng för att få lite tid utan ett stökigt kaos. Det är ju ingen idé att stressa upp sig för kaoset bara flyttas runt i huset och så kommer det att vara tills att det är klart. Men som tur är så finns det ett ljus i tunneln och dit skall vi ta oss.
Jag får så många fina meddelanden att ni uppskattar vårt Rix MorgonZoo, man sitter och lyssnar och kopplar av.
Det är fantastiskt kul för mig att höra!
Jag kopplar också av väldigt bra när man lyssnar på någon som pratar. Och sådär när man kan lyssna utifrån sitt eget mood. Inte att man måste komma ihåg en massa saker utan man bara rycks med i en historia.
Jag älskar att gå omkring hemma och lyssna på ljudböcker. Koppla bort. Bara lyssna på en behaglig röst. Funkar lika bra när man städar som när man diskar, lagar mat eller bara sitter uppkrupen i en soffa.
Som att ha ett litet sällskap som sitter på din axel och läser en bok för dig.

Jag tittar en hel del på thrillerserier och jag har märkt att jag även gillar att ha lite spänning i de böcker jag lyssnar på! Alla mina vänner pratar så mycket om att jag borde lyssna på böckerna av Lars Kepler. De finns alla i appen BookBeat. Men vågar jag? Har ni lyssnat på dem?

DSC00731

Något mer lättsamt blir det när det är läggdags för barnen. Böcker i alla former är bra för barn! Jag läser gärna för och lyssnar tillsammans med dem!
För Kit som fortfarande kan vara lite om sig och kring sig vid läggning hittade jag boken ”Elefanten som så gärna ville gå och lägga sig”. Ett tips från många småbarnsföräldrar som en magisk nattningsbok. Ett måste att testa!

För att ni också skall kunna testa detta så har jag förstås ett erbjudande till er! Alla ni läsare får en fri prova-på-månad när ni uppger koden: Lailabagge
Rabattkoden funkar endast för nya BookBeat-användare och registreras i samband med att ett konto skapas på bookbeat.se!

Kram L

DSC00656

  1. Lyssna på Lars Kepler – de är sååå bra!! Rekommenderar att lyssna på den i rätt ordning, finns en röd tråd i dem, men det går såklart att lyssna på dem ändå då de är fristående. Stalker tycker jag är läskigast, första gången jag skulle lyssna på den fick jag sluta, det kröp i hela kroppen på mig, men nu har jag plöjt igenom alla och de är super!

  2. Tack Laila! Jag har för ett tag sedan blivit en riktigt poddfantastast och älskar att koppla av med en röst i lurarna. Funkar som du säger toppen när man går hemma och städar också! Skall teckna ett konto nu och testa! Ps jag har läst Keplerböckerna och de är sååå bra, du bara måste lyssna!! Kram Angelica

  3. Anki skriver:

    Hej Laila! Tack för en jättebra blogg. Du har så bra smak när det gäller heminredning. Blir så inspirerad av allt fint du hittar. Jag undrar var har du köpt den fina tröjan du har på dig när du och Liam åker bil? (Vlogg på Liams youtubekanal 26/1 -2017). Ha det bra, Anki.

  4. Kicki skriver:

    Klart du vågar Kepler! Jag har läst alla tidigare böcker, och nu lyssnat på den senaste, ”Kaninjägaren”. Så bra!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..