En helg som vuxen och tonåring

Hoppas ni alla haft en härlig helg! Vilket väder det blev i söndags! Våren är på väg!!
Min helg innehöll en hel del!
I fredags sågs vi hela radiogänget på en riktigt roligt aw. Vi gick till La Madrina på Birger Jarlsgatan. La Madrina betyder Gudmor på italienska som är en symbol för det familjära i Italien. På övervåningen är det en exklusiv italiensk restaurang med stans bästa vinlista!
Det är som det ska vara dukar på borden, tända ljus och tryffeln river dom färsk över din pastarätt. Och som lite kontrast så är det en härlig och festlig stämning på nedervåningen. Bar med högre musik och plockmat!
Så otroligt god mat, jag rekommenderar verkligen ett besök här! Vi kommer absolut att gå hit igen flera gånger!

img_8557.jpg
img_8555.jpg

img_8561.jpg
img_8562.jpg
img_8558.jpg

Korosh och hans vänner kom förbi och det blev en riktigt rolig fredag som ingen ville skulle ta slut!

img_8556.jpg
img_8560.jpg

Syster Linda var med också!

img_8559.jpg

Vi stannde kvar allihop långt in på småtimmarna och som om det inte var nog så drog vi vidare och det slutade med att vi sjöng schlagerlåtar ända fram till klockan 05 på morgonen! Liam sov över hos en kompis så vi passade på att känna oss som tonåringar hehe. Eftersom vi var helt barnfria hela lördagen passade vi på att fortsätta på tonårslivet och låg i sängen precis hela dagen och kollade på Netflix, beställde pizza som levererades till dörren och bara njöt av att göra ingenting. Det behöver man ibland!

img_8563.jpg

På söndagen åkte jag och Liam iväg för att shoppa. Han behövde en hel del nya kläder till sin garderob och även en del kläder till ett kommande projekt. Tidigare har Liam inte alls varit speciellt sugen på det här med shopping, han brydde sig inte så mycket om kläder. Men nu har han ett helt annat intresse. Han har verkligen koll på vad det är han vill ha och han har en riktigt bra smak! Han visar mig coola märken som jag inte alls har koll på!

Ni kollar väl på ”Kan vi hjälpa till” som börjar nu på TV3!

Kram L

 

img_8553.jpg
img_8554.jpg

  1. Barbro skriver:

    Hej Laila! Superhärligt program med er, Goa glada skratt och mysig familj i kvällens program. Vilken kul koja ni byggde!! Ser fram emot nästa program. Kram på dig och ha det gott.

  2. Gillar verkligen ert program på tv3. Ni hjälper ”vanligt” folk, med både stort och smått. Och tack för att du delar med dig av ditt liv.

  3. Lotta skriver:

    Gud va skönt att lite spontant få festa till det! En undran bara, bor inte Liams pappa kvar i Sverige? Fick för mig att han flyttade hit för något år sen? //Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..