Badrumstrender

Jag hann med att lyssna lite kort på när Stefan Nilsson var med på radion igår och pratade om badrumstrender. Han hade varit på den stora mässan i Frankfurt och spanat. Lite av det jag hann snappa upp är att det är svart som gäller (gillar ju jag) svart allting, t o m svarta toastolar. Runda speglar skall man ha, och badkar är ett måste om man vill följa trenden. Man skall också inreda badrummet till ett sällskapsrum, man skall vilja vara därinne länge och allra helst skall badrummet sitta ihop, och då ganska öppet med sovrummet.
Så, det är bara att  börja bygga om hemma för att hänga med he he
Ytterligare en trend han berättade om var det här med heltäckningsmattor i badrummen! Själv är jag lite skeptiskt till det, känns som en överhängande risk för fuktskador. Nu har säkert utvecklingen gått långt fram på det området men jag nöjer mig nog ändå med klinker på golvet och så kan man väl istället kasta in några större mattor om man känner för det som kan bytas ut.

svart2

svart1

rundspelgel

badkar

Bilder: Hemnet, Gustavsberg och Hemfint.se

 1. Annika skriver:

  Oj va fint det blir !
  Kan inte Karossen raka av sej skägget, eller korta av det åtminstone? Han vore mycket snyggare 🙂 dessutom skulle det inte sticka när man pussas ; ) jaaa…det är ju inte jag som ”lider” av det :))
  Ha en skön helg (med eller utan skägg) !

 2. Äntligen!!!
  Jag är helt rätt i tiden för Typ första gången….;))
  Har precis satt in ett svart badkar & det är så jäkla snyggt.
  Gillar dig & din stil oxå. Ha det gott. Kram Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..