Inspo @victoriasstil

Vill passa på att tipsa om ett härligt instagramkonto jag kikar på! @victoriasstil tycker jag har en så fin stil och även om jag är lite mer åt det mörka hållet så tar jag mycket inspiration från henne när det kommer till en clean yta med genomtänkt interiör.

Kram L

interiorinspo_victoriasstil

  1. Maria skriver:

    Hej Laila!
    Fint med det ljusa och fina i sidan du rekommenderade. Ska in och kolla!
    Kan då också passa på att fråga om man kan anmäla någon till erat program. Familjen jag tänker på skulle matcha till precis erat program med en lättare renovering av något slag! Undrar då hur/ vart jag jag gör det! H/Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..