Måla trädäck och blästra pool

Idag är det målning som gäller! Jag och Korosh håller på att måla däcket svart för att det kommer att passa huset bättre. Ja jag vet det blir varmt men i mitt förra hus hade jag också svart altan och hettan om fötterna löste jag med en korg full med flipp flopp som gäster kunde få låna! 

Det är inte en liten altan den är ca 100 kvm då den går runt både pool och spelplats samt trappor! Men jag har ju min partner in crime så det kommer nog att gå fort, hoppas bara vädergudarna är med oss denna helgen så att vi hinner klart. 


Poolen ska också målas om och när killarna dök upp för att göra det så fick vi reda på att poolen måste blästras först! Inte kul med extra kostnader men det är bara att bita i det sura äpplet om man vill bada i sommar!


Kram på er L

  1. Åh vad duktiga ni är.Jag älskar svart.Ha jätte mycket svarta möbler här hemma hos oss.Nej de är inte roligt alls när de kommer till extra kostnader som man inte ha räknat med.Men de fint nät allt äg klart.Sen kan ni bara njuta vid eran pool med än kall drink elle öl🍹🍹🍻🍻.Kram .Älskar dig Laila du är en helt underbar människa.

  2. HejLaila! Det där ser ut att bli finfint det du och din Korosh målar. Ha en fin helg och njut av solen. Här ska grillas med Goa vänner i kväll. Kram på dig

  3. Snyggt vi har precis förra veckan oljat vår stora brygga 150 kvadrat i Svart, smart med korg med flip flop… de ska jag ta efter..Tack för tipset

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..