En bagge i Småland som inte tillhörde flocken

Förra helgen tog vi flyget ner till Småland och hälsade på min bror och min mormor Jane.

img_0097.jpg
img_0109.jpg

Kit har fått för sig att det är coolt att stå lite snett på alla bilder, därför har han en konstig position på alla bilder när han är medveten om att han blir fotograferad!

img_0110.jpg

Det är alltid lika mysigt att få klappa på några grisar, kossor och får. Detta året var det några får som var fast beslutna om att en bagge som inte tillhörde flocken inte fick komma i närheten och det visades direkt när jag kom in i hagen och de försökte stånga mig!
Korosh fick komma till undsättning haha!

img_0101.jpg
img_0105.jpg
img_0102.jpg
img_0104.jpg
img_0103.jpg
img_0100.jpg
img_0099.jpg
img_0098.jpg

Fantastiska mormor Jane, så roligt att träffa henne! Hon fyller 92 år i år! Hon är riktigt roliga och drar massor av skämt!

img_0108.jpg

Vi åt kräftor och räkor som var väldigt gott!

img_0106.jpg

Vi passade på att fiska lite också. Kit fick en stor regnbågsforell men den slet sig precis när vi fick upp honom över ytan och tyvärr hann vi inte fram med hoven i tid så den plumsade tillbaka i vattnet igen.

Kram L

img_0107.jpg

 

 

  1. Barbro skriver:

    Hej Laila! Ser härligt ut med alla djuren på landet, finns inget skönare än att komma ut i naturen och bara njuta. Så skönt nu m värme och sol. Snart väntar en två veckors semester på Österlen, ska bli härligt. Tack för att du delar med dig av dina fina bilder. Ha en skön sommar/Barbro

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..