I annonssamarbete med ABBA

Sill både till vardag och fest

Annonssamarbete med Abba

Hur många gånger har man inte hört någon säga vid jul, påsk eller midsommar: Åh, äntligen får man äta sill!
Undrar varför många resonerar på det sättet? Sill som är en fantastisk fisk finns ju att köpa under hela året i affären!
Jag tror att det är lätt att glömma bort att sill just är en fisk som liksom andra fisksorter passar alldeles utmärkt även till andra tillfällen som t ex vid en lättare lunch eller varför inte som förrätt till middagen? Även till picknick är det ett riktigt smart alternativ, sillen är redan färdig i burken och allt du behöver är några goda tillbehör!

IMG_5485
IMG_5385

Häromdagen var vi hemma hos några vänner och i den värmande solen dukade vi fram sill och goda tillbehör. Supergott och enkelt!
Funkar lika bra med potatis eller bara en enkel sallad. Vi hade också lite gott bröd.

Att sill dessutom är väldigt nyttigt och naturligt rik på Omega-3 är väl värt att ta upp tycker jag! Hälsoaspekten ihop med enkelheten gör sill till en svårslagen lunch!

Vill du ha inspiration har Abba massor av tips om sommarmat som du hittar här. Personligen tyckte jag asiatisk silltapas lät jättespännande!

IMG_5503
IMG_5557
IMG_5573
IMG_5587

Abba är noga med sin kvalité och för att göra den bästa och mest smakfulla sillinläggningen använder de sill från Norska havet när den är som allra bäst.

Årets smak 2017 är Gin och granskott , jag tyckte den var supergod! Vilken av Abbas smaker är din favorit och hur äter du helst din sill?

Kram L

  1. Maggan skriver:

    Kan tipsa om Abbas inläggningssill, blir så gott att lägga in själv. Lättare än man tror. Maggan

  2. sofia skriver:

    Nu ska jag genast gå och köpa sil 😂

  3. Vad trist när flera bloggare gör reklam för samma sak, nu senast sill. Orkar inte läsa längre. Går det inte att styra upp bättre?

  4. Barbro skriver:

    Hej Laila! Sill är så ljuvligt gott, det kan man äta året om. Potatis gräddfil och massa gräslök på…mums. Min favorit har blivit senapssillen men den nya ska jag kanske testa och se om jag gillar. Ha en bra dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..