I annonssamarbete med PURINA

Hitta hunden och rätt mat

Att ha en liten hund i ett stort hus är inte alltid lätt. Då och då tittar vi alla på varandra och undrar ”har någon sett Brorsan”?

Och nästan alltid är han i närheten men har liksom smält in i inredningen då han är så liten.

img_0324.jpg

Ett av de enklaste sätten att få honom att komma springande är att ta fram påsen med hundmat!
Då sätter han sig direkt, tittar och väntar.

img_0360.jpg

Brorsan är ju så liten och med hans lilla mage är det så viktigt att maten blir rätt. Den skall passa för hans lite känsliga mage samtidigt som den skall vara näringsrik i små portioner.
Vi har ju haft några incidenter när Brorsan har fått i sig mat han inte skulle ha ätit och han blir ju så dålig lilla stackarn.

Purina ONE Small Dog som vi har provat nu under ett par veckor har fungerat jättebra för hans lilla och lite känsliga mage.
Hundmaten är av hög kvalité framtaget av deras egna experter med hänsyn till just hundar som är små, har en lite slankare kropp och snabb ämnesomsättning.

img_0156.jpg

Vi var noga med att vänja in honom vid den nya maten så vi blandade hans gamla foder med det nya och gradvis ökade under en vecka. Då blir det lättare för deras matsmältning att vänja sig vid nytt foder.

När han har ätit gillar han att kura ihop sig i soffan, gärna intill en filt eller en kudde.
Då är det inte helt lätt att se honom kan jag säga så man får vara lite försiktig innan man kastar sig i soffan!

img_0362.jpg

Kram L

 1. Googla Hugo &Celine… du kommer inte att ångra dig. Bästa maten ever o svenskt… läs på om du vill ge din hund de bästa förutsättningarna utan framtida besvär…
  För mig som människa är jag kräsen och köper bara de bästa i matväg, kvalité är viktigt. Så tänker jag även till min hund, varför ska dom äta sämre än oss?

 2. Vilken sötnos!

  O han har det verkligen bra hos Er! <3

  Önskar er alla i familjen en bra o härlig sommar! Kramizz

 3. Lotta skriver:

  Hej Laila! Jag har oxå en liten hund med otroligt känslig mage, och väldigt allergisk. Jag undrar hur mycket och hur ofta äter er hund brorsan det torrfodret? Hoppas på svar då jag letar foder till min hund. Tänkte prova detta foder du skriver om, kanske kan det hjälpa min lilla vovve som blir så dålig ibland. Min hund väger 2.3 kg . Kram Lotta

 4. Barbro skriver:

  Hej Laila! Vad söt han är hunden och förstår att det är svårt att hålla reda på han i ett stort hus. Jo maten ska ju vara anpassad till hans lilla kropp. Min systerson har en likadan hund och vet att mathållningen är ganska strikt. Vad ert kök blev snyggt! Ha en fortsatt fin dag. Kram på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..