Grattis älskade Liam

Liam fyllde 14 år igår och herregud vad tiden gått fort! Han har blivit så stor! Jag är otroligt stolt över honom.

img_0078.jpg
img_9373.jpg

Han har alltid brytt sig mer om andra än sig själv och brinner för att verkligen göra skillnad när det gäller miljö och utrotningshotade djur! Han har själv skänkt pengar som han tjänat ihop själv från sin egen youtube-kanal till organisationer som jobbar för att bevara våra utrotningshotade djur! Och han tryckte upp en t-shirt som fortfarande säljs där alla pengar går till barncancerfonden.
Förutom att han verkligen kämpar om det är något han brinner för så är han en fantastisk storebror som bryr sig och oroar sig lite för mycket om sin lillebror. Om han själv skulle få bestämma så skulle Kit ha på sig cykelhjälm, flytväst, säkerhetsbälte dygnet runt och gärna leka med saker som man inte kan stoppa i munnen och inte är vassa! Den relationen jag och Liam har är verkligen fantastisk, han berättar allt vilket jag är så tacksam för! Jag vill att han ska känna att han ska kunna komma till mig och berätta vad som helst utan att behöva vara rädd för att jag ska bli arg! Vi har ett kodord vilket är: Lova att inte bli arg nu!
Om Liam skulle säga det så vet jag att det är allvarligt och han hade lika väl kunnat välja att undanhålla det, men nu väljer han att berätta det vilket innebär att jag inte får bli arg om jag vill fortsätta ha den relationen vi har idag.
Min mamma gjorde precis likadant med mig och jag är otroligt tacksam för den relationen vi hade, för det var alltid henne jag ringde först om jag gjort något dumt eller om något hade hänt! Och visst fick jag en tillsägelse om att det var dumt men på ett sätt som kändes ok och fokuset blev mer att nu har du lärt dig något och gör inte om det, allt löser sig! Och det är precis så som vår relation är och jag hoppas att den alltid kommer att vara så!
Det är inte så lätt alla gånger när man växer och blir äldre och jag kan också säga att det inte alla gånger är lätt att växa upp med någon som är offentlig! Han har fått lära sig i en tidig ålder att strunta i tidningar, skvaller och kommentarer från människor! Jag vet att det har varit många gånger då han har varit genuint ledsen och förbannad, och velat berätta sin version eller bara brinna av om det är människor som bara känner att det är deras rätt att få häva ur sig vad som helst! Men har fått lära sig att det faktiskt inte går att vara älskad eller omtyckt av alla och att det inte är någon idé att göra det för dom som gillar en förstår redan och dom som inte gör det kommer ändå inte att lyssna utan har redan en bestämd åsikt oavsett förklaring eller inte! Men jag säger som hans mormor alltid brukade säga när hon levde: Man kan inte vara älskad av alla, men din familj har du livet ut vad som än händer!

img_0707.jpg
img_0705-1.jpg
img_0706-2.jpg

Kram L

 1. Hej fina du, otroligt vacker beskrivning 🙏💛 båda dina barn är otroligt vackra och väldigt lik sin mor. Snart börjar ny säsong av idol, känner du inte att du skulle vilja vara del av det igen eller har du nya roliga projekt på gång. Vet ju att du är på morgonradion och där har ni blivit ett bra radarpar du och Roger, men jag saknar dig i tvn 😉
  Ha en fortsatt fin sommar och njut av kärleken och livet! Kram Pernilla

 2. Godmorgon!

  Så fint skrivet av dig!
  Vilken toppen son!
  Underbart att ni har den relationen.
  Kan se det på bilder o filmklipp (ni delat med er)att det är otroligt mycket kärlek,förståelse ,tillit o underbart mycket skratt.
  Precis som det skall vara!
  Har 3 töser och känner att vi har sådan härlig relation,förståelse,tillit och otroligt mycket kärlek här med.
  Är en mycket stolt mamma 😍.

  Må så gott & grattis till Liam i efterskott.

  Kram Jenny W

 3. Helen skriver:

  Fina Liam 😀😊☺ Grattis i efterskott 🎂🎈🎂🎈

 4. Han är så lik mamma och duktig och snygg pojke ! Kram ! När jag tittar på Liam tänker på mina barnbarn Vincent som är 13år och Oliver 10 år. Dem spelar piano och tränar fri idrott ! Jag älskar dem mycket och är stolt över dem ! Min dotter som jobbar med barn fostrade dem så fint och hennes man är lärare ! dem gör allt för barn ! Vad fin och omtänksam barn du har som är så rädd om sin lille bror ! lycka till i livet Laila ! Kram !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..