En hälsodag med olika inslag

Tidigare i veckan så var tanken att ha en hälsodag! Äta nyttigt och powerwalka! På semestern är det lätt at unna sig lite extra och då känns det skönt att försöka hålla igång lite också. Min kompis Alexandra kom över och lagade mat och efter middagen som bestod av en köttbit och sallad så tog vi en lång powerwalk!

img_0830-1.jpg

När vi väl kom fram till Gåshaga Brygga så kände vi att det hade varit mysigt med ett glas vin i solen! Så det fick bli så… det kanske inte blev den helt perfekta hälsodagen men det var ett för fint kvällsväder för att strunta i att njuta lite he he!

img_0833-1.jpg
img_0831-1.jpg
img_0832-1.jpg
img_0834-1.jpg

Trevlig helg på er!

Kram på er L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..