Liseberg och Bellora med Kit

Hej på er! I veckan tog jag en sväng till Göteborg! Dels för att mysa med Kit men också för att vi har vår fabrik till Moyana Corigan i Göteborg där vi tillverkar allt! Tänkte göra ett inlägg om det lite senare så ni får se! Men detta inlägget får bli om Kits och min dag på Liseberg!

Vi tog tåget till Göteborg och övernattade på ett grymt hotell som heter Bellora! Kan verkligen rekommendera det! Det ligger på avenyn och atmosfären är riktigt mysig. Dom har en härlig takterass där och maten och drinkarna är fantastiska.

img_0948.jpg
img_0942.jpg
img_0941.jpg
img_0936.jpg
img_0939.jpg
img_0940.jpg
img_0937.jpg
img_0952.jpg
img_0951.jpg

img_0950.jpg
img_0938.jpg

Sedan gjorde vi Liseberg och vi åkte allt som Kit fick åka! Dock så var det nästan en timmes väntetid till varje attraktion så det gällde verkligen att ha tålamod.

img_0949.jpg
img_0946.jpg
img_0945.jpg
img_0947.jpg

Det var riktigt mysigt att få egentid med kit och vi hade det riktigt kul! Hoppas ni själva njuter av sommaren! Kram L

img_0943-1.jpg
img_0944-1.jpg

  1. Malin M skriver:

    Hej! Oj vilket fint hotell! Är det ett dyrt hotell att bo på? Ser ut som om ni hade en mysig dag!

  2. Vilket underbart hotell!

  3. Barbro skriver:

    Hej Laila! Ja här njuter vi av sommaren i stora drag då kusiner sysslingar och allt vad det är träffas och har kul tillsammans. Många sköna ljusa kvällar suttit ute läääänge och njutit av grillat och lekar. Men snart börjar vardagen igen för de flesta…med jobb och annat så kul att ha fått träffats och umgåtts. Den tiden är värdefull. Liseberg är ju roligt för barnen, finns mycke kul där. Fina bilder du lagt ut. Ha en fortsatt bra dag och njut av det fina. Kram på dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..