Premiär av Lailaland!!!

Äntligen premiär!!! Nu kan ni se första avsnittet av Lailaland, vår realityserie på Viafree. Då allt inte får plats i ett avsnitt finns det även några korta videoklipp där vi bjuder på lite extramaterial.

I första säsongen kommer ni få lära känna fler sidor av mig som jag kanske inte fått möjlighet att visa för er innan. Jag kommer också prata om saker som jag inte talat om tidigare. Ett exempel på det är hur det var för mig när jag träffade min biologiska pappa för första gången på många år, och även hur jag nu som vuxen konfronterade honom med hur jag upplevde det att som barn inte ha kontakt med min pappa under många år. Jag pratar också om hur det är att vara 40+ och ha en så pass mycket yngre partner och våra tankar om barn. Detta och mycket mer… men nu börjar vi med första avsnittet. Hoppas att ni gillar det!

 

Ha en fin dag!

Kram

/L

 1. Annika skriver:

  Jättekul program 🙂

 2. Annika skriver:

  Jättekul program! Ska absolut följa Lailaland 🙂

 3. Laila skriver:

  Jag tycker detta programmet var bra.
  Grisen?….

  1. Laila skriver:

   Härligt😘 Du får följa serien och se vad som händer!

 4. Hej
  Tack för ett trevligt program.

  1. Laila skriver:

   Tack själv kul att du gillade första programmet 😊

   1. 🙂
    Lever själv med en 9 år yngre man o vad man inte fått stå ut med under vägen alltså seriöst!
    Nu handlar ju inte detta om dig o Korosh i sig men när man nu äntligen fick se er lite mer på *riktigt* så kan olyckskorparna hålla snattran hädanefter för de blickar ni ger varandra säger allt!
    De var/är äkta och jag är så glad för er skull o allra mest glad för dina barn tagit det så bra o fungerar så bra med honom också.
    Så måndagar is the shit nu 🙂 Längtar redan tills nästa avsnitt.

 5. silvia skriver:

  Vad som hende minigrisen sen? Do u still have mini Roger?

  1. Laila skriver:

   Du får följa serien och se 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..