Premiär av Lailaland!!!

Äntligen premiär!!! Nu kan ni se första avsnittet av Lailaland, vår realityserie på Viafree. Då allt inte får plats i ett avsnitt finns det även några korta videoklipp där vi bjuder på lite extramaterial.

I första säsongen kommer ni få lära känna fler sidor av mig som jag kanske inte fått möjlighet att visa för er innan. Jag kommer också prata om saker som jag inte talat om tidigare. Ett exempel på det är hur det var för mig när jag träffade min biologiska pappa för första gången på många år, och även hur jag nu som vuxen konfronterade honom med hur jag upplevde det att som barn inte ha kontakt med min pappa under många år. Jag pratar också om hur det är att vara 40+ och ha en så pass mycket yngre partner och våra tankar om barn. Detta och mycket mer… men nu börjar vi med första avsnittet. Hoppas att ni gillar det!

 

Ha en fin dag!

Kram

/L

LOADING..