Tack tack tack!!!

Tack, tack, tack alla för era underbara kommentarer om vår nya serie Lailaland!
Jag är så tacksam och glad att ni gillar den! Jag lovar, det kommer hända en hel del i kommande avsnitt så stay tuned!

Och vill ni ha lite mer av ”Lailaland” så vet ni väl att ni kan se lite extramaterial också, här nedan har jag länkat till några klipp ifall ni är nyfikna. Klicka bara på bilden så kommer ni direkt till respektive klipp.

Ha en fin kväll!
Stor stor kram!
/L

  1. Hej Laila!

    Mycket roligt och bra program. Härligt att du/ni vågar bjuda så mycket på er själva och är så ärliga 😀 ska bli spännande att höra senare i programmet om din och Korosh relation, hur ni ser på åldersskillnad osv. Jag själv är sambo med en som är 40 och jag är 21. Han har 2 barn sen tidigare precis som du.
    Ha det bra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..