Vackra Zimbabwe

Godmorgon!
Nu har vi varit här ett par dagar och redan hunnit uppleva en hel del i detta fantastiska land. Tyvärr är det väldigt dåligt med internetuppkopplingen så jag kommer skriva mer om vår resa när jag kommer hem och då om allt vi fått lära oss på denna resan men även hur det gick till när vi blev jagade av noshörningar. Det och så mycket mer.

Resan gör vi för att Liam är ambassadör för The Perfect World Foundation som är en svensk ideell oberoende organisation för att öka medvetandet, samla in pengar samt agera tillsammans med djur- och naturbevarande projekt världen över. Vi har därför åkt ned för att volontärarbeta, men vi vill också hjälpa till att öka medvetenheten om vad TPWF gör så gå gärna in på deras hemsida och läs mer.

Om jag ska sammanfatta mig väldigt kort om våra upplevelser hittills om det arbete TPWF gör: ovärderligt

Och en sammanfattning om min upplevelse av Zimbabwe: Fantastiskt vackert.

Det finns så mycket att skriva om våra upplevelser, så mycket vi har lärt oss och så mycket känslor. Så fort jag kommer hem ska jag skriva om allt. Men bilderna här nedan säger också en hel del. Önskar er alla en fin dag!

Kram

/L

  1. silvia skriver:

    U r soo amazing! Whole family!

  2. Häftig resa. Har nyss kollat avsnitt nr:2 på Lailaland, så fint, ärligt. Jättebra, hoppas allt går vägen som ni bägge vill. Håller tummarna. Kram Marianne

  3. Jag saknar dig på morgonen ju,men vilken härlig resa det måste vara,naturen alla djuren Härligt,ha de bäst

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..