Glad Påsk och liten rapport från Åre

Glad Påsk allesammans! Hoppas att ni får en lugn och skön påsk!

 

 

Idag har K och jag unnat oss en massage. Så härligt när man kan gå och ta en massage tillsammans, då man kan ligga och småprata och bara slappna av bredvid varandra. Kan verkligen rekommendera er att som par göra det. En massage kan också behövas efter förra veckans och helgens äventyr i Åre.

Ni som följer mig även på Instagram och i radion vet redan att vi var i Åre med jobbet förra veckan med en massa underbara artister, aktiviteter och massor av vinnare som vunnit en resa till Åre samma helg. Det var en rätt snabb omställning för vi landade på onsdagen förra veckan efter att ha flugit hem från Zimbabwe för att åka direkt upp till Åre och sända i radion på torsdag morgon. Jag kan säga att jag var rätt så mör i kroppen. Självklart så fick mina kära arbetskamrater fina presenter från min resa till Zimbabwe.

Efter sändning vilade jag en stund i stugan, gjorde sedan lite aktiviteter med familjen för att gå vidare till afterskin som Rix-gänget var värdar för. Vilket gäng det var som hade samlats och höll verkligen uppe ångan i lokalen. Det var även så kul att träffa alla vinnarna och alla underbara gäster i radiostudion. Alltid lika kul att vara i Åre! Gå gärna in på Rix MorronZoo Instagram så kan ni få höra mig och Roger sjunga. Jag lovar att det inte låter vackert.

På fredagen hämtade vi ut våra skidor och Kit tog sina stapplande första steg (eller vad det nu heter) på skidorna. Det gick inte så bra. Jag måste erkänna att jag själv inte är så bra på att åka skidor, jag tar mig ned såklart, men Korosh som är väldigt bra på att åka fick hålla i Kit som mest hängde på stavarna. Men vi köpte en sele och då gick det lite bättre, då kunde han stå själv och hittade snabbt balansen. Men han tröttnade rätt fort. Då bokade jag in en timmes skidskola för Kit under lördagen. Det kan jag säga var det bästa vi kunde ha gjort! Efter en timmes skidskola kan han åka skidor helt själv, helt utan sele. Helt otroligt! Vilken kille! Grymt stolt förälder man blir då!

På fredagen och lördagen var det fortsatt aktivitet i backen med pulkatävlingar och mera afterski. På afterskin hittade jag denna sköna bönan som var på en härlig weekend i Åre med sitt tjejgäng.

 

Maggan var som vanligt helt underbar!!! (ledsen för lite dålig bildkvalitet, så kan det bli ibland när man har roligt)

Det blev inte så mycket till vila efter resan till Åre då vi skulle upp som vanligt på måndag morgon på jobbet. Men vad gör väl det när man får ha så roligt på sitt jobb!

Därför känns det lite extra skönt att ha några dagars extra ledigt nu över påsk. Kanske jag hinner packa upp våra resväskor som nu ligger och dräller här hemma. Vi har ju ett par stycken då det både är från resan till Zimbabwe och Åre att packa upp. Tvättmaskinen kommer få jobba hårt i helgen! He he!

Önskar er alla en glad påsk!

Kram

/L

 

 1. Nora skriver:

  Jag såg avsnitt 4 av Lailaland. Jag säger bara usch och fy. Hur kan man skämta om Fritzl och hans källare. Verkligen lågvatten. Det blir inga fler Lailaland för mig.

 2. Helen skriver:

  Älskar ditt skratt oxå 😁😀😊 Bodensarn 😊

 3. Helen skriver:

  Du äger, så öppet så naket. Helt fantastiskt vad ni bjuder på er både du å Liam 😁 Där får alla som kallar dig iskall å beräknande ❤ Tack för att du pratar så ärligt om både högt å lågt. Så glad för din skull att chansen finns. Eller er skull förståss, Korosh bjuder ju verkligen oxå på sig själv. Vilken kille 😁😀😊 kram på er alla ❤ från Helen i Boden 😁

 4. GLAD PÅSK, är de ok att ställa frågor till dig, ser aldrig att du svarar någon på bloggen. De är ju så känsligt.så bättre att fråga först. Men de blir ju så när man kollar på din reality show, som frågorna kommer. Ha en fortsatt fin helg.

 5. Helen skriver:

  Glad påsk fina du 😁😀😊 kramar från Boden 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..