Försommarvärme, cyklar och VM i bänkpress!

Vill börja med att ursäkta för dålig uppdatering här på bloggen. Har inte kunnat göra några inlägg på ett par dagar då det hände något med systemet när man uppdaterade det. Men nu funkar det igen, skönt!

Jag vet att ni alla säkert är trötta på att man pratar väder hela tiden nu, men jag måste ändå kommentera vilket fantastiskt väder vi har! Wow! Förra året vid denna tiden var det minusgrader på nätterna, äppelträden frös och vi fick därför nästan inga äpplen i trädgården. Vilka skillnader det kan vara.

Jag är en riktigt badkruka ska ni veta, måste vara varmt i vattnet och varmt i luften om jag så bara ska typ doppa tårna. Men i helgen tog jag mig mitt första dopp. Måste vara någon form av rekord! 🙂

I helgen kom även min pappa på besök. Han var påväg till Finland för att tävla i bänkpress för veteraner. Liam fick också haka på vilket han tyckte var väldigt kul. Tävlingen var idag men tyvärr så hade pappa skadat axeln så han slutade endast på fjärde plats. Men han var inte så depp för det, den vikigaste tävlingen är nästa år enligt honom själv, som då kommer hållas i Japan.

I veckan har Korosh och Kit övat på att cykla. I vintras var det att åka skidor, och nu äntligen känner Kit sig redo att bemästra cykeln. Han kämpar på riktigt bra. Är så tacksam hur engagerad Korosh, han är fantastisk.

Det bjöd också på en hel del skratt under cykelövningarna, särskilt då Korosh skulle visa hur man sitter rätt på en cykel. Ha ha!

Hoppas att ni också haft fina härliga vårdagar!

Kram

/L

  1. Hej Laila! Ja det är härligt med värme, Äntligen! Kunna sitta ute och njuta. Helt underbart! Kul att din lille son lär sig cykla, då öppnar sig en helt ny värld. Din Korosh verkar vara en fin man. Tack för att ni i Rix morron Zoo bjuder på härliga skratt varje morgon. Älskar era frågesporter Sverige mot Stockholm. Ha det gott!

  2. Jäklar va du måste ha fixat dina bröst, det syns lång väg. Du får gärna säga emot, om inte vet jag att jag har rätt. Inget fel i det, men inte ljug om det, det är fel om nåt.

  3. Hej! Har precis hitta hit till din blogg. Letade upp bloggen efter jag var och så dig på näringslivsdagen/föreläsningen i Sölvesborg. Det var intressant att få höra din historia karriärsmässigt. Det behövs mer kvinnor som kliver fram och visar att det går att lyckas stort💪 //Tina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..