Valpmys, fotboll och spätta!

Ni vet ju hur arg jag vart på Ramos, vår lilla söta hundvalp då han bitit sönder i stort sett allt som går att bita sönder här hemma, till och med delar av trappan. Grrrrr! Men lika arg som jag kan bli på honom, minst lika kär kan jag bli då han ändå, trots allt är så fantastiskt mysig och söt. Blivit väckt varje morgon nu i helgen på samma sätt. En supergosig liten vovve som kommer upp i sängen och ska väcka mig genom att peta på mig med tassen. Så söt! -Dags att gå upp matte! Jag vill ut och kissa, och jag vill ha mat!

Och när inte det hjälper så tar han till det tunga artilleriet som består av en rad slemmiga pussar över hela ansiktet.

Vilken underbar helg det har varit! Igen! Korosh har äntligen tagit sitt efterlängtade MC-kort och har nu varit ute och testkört motorcykeln, självklart har jag fått åka med ett par gånger där bak, som en riktigt spätta. Ha ha!

Visst är han snygg min fina K. Passar bra ihop med sin motorcykel tycker jag.

När vi åkte upptäckte jag en sak och det är att man på något sätt lägger märke till så mycket mer av omgivningen när man sitter med på en motorcykel i jämförelse med att åka med som en passagerare i en bil. Så här fint såg det bland annat ut när vi var ute och åkte. Skulle nog annars inte reflekterat över den här vackra vyn med alla segelbåtar.

Poolhäng med ett härligt gäng här hemma. Prövade också min nya baddräkt. Älskar den!

Eftersom jag har ett inbitet fan av Real Madrid här hemma var det en självklarhet att vi skulle sitta bänkade och titta på finalen i Champions League på lördagkvällen. När jag blev tillsammans med Korosh blev jag på något konstigt vis automatiskt även ett Real Madrid-fan. Det kom på något sätt på köpet och smög sig sakta men säkert på, och för att hedra ”vårt” lag här hemma matchkvällen till ära hade jag satt på mig min Real Madrid tröja.

Resultatet av matchen vet ni, Real Madrid vann, och denna lördagkvällen kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt.

Hoppas att din helg också varit bra!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..