Vad har du i dina skönhetsprodukter?

I lördags var jag på ett event hos en av våra kunder till Moyana Corigan. För er som inte vet det så är jag sedan ett par år delägare i ett företag som heter Moyana Corigan som gör helt fantastiska hudvårds produkter och smink som är ekologiska och veganvänliga. Moyana Corigan har funnits i flera år och när jag träffade tjejerna bakom detta märket så älskade jag deras produkter och ville hjälpa dem att växa då jag tycker att det är oerhört viktigt att vi använder mer ”riktiga” ekologiska produkter och produkter.

Helt fantastiska tjejer som brinner för sin sak, att göra riktigt bra, svensktillverkade produkter som inte är testade på djur och ekologiska.

Det är mycket förberedelser och saker som ska packas upp inför varje event.

Det var väldigt roligt att ha möjligheten att vara med på detta kundevent, jag försöker vara med på så många som möjligt så håll utkik på vårt Instagramkonto @moyanacoringan så säger tjejerna till när jag dyker upp nästa gång.

Det finns väldigt många fantastiska produkter och även om de är ekologiska har vi bestämt att det ändå måste kännas glamoröst. Så vi kallar produkterna passande nog för Ecoglam. Att välja ekologiskt behöver inte betyda att allt går i beige och brunt, det kan också vara en palett full med härliga färger!

 

1. MINERALOLJA (innehållsförteckningar som t ex: Mineral oil, paraffinum liquidum, vaselin, paraffin, oleum petrolen, oleum vaselini och paraffinum. ).

 

2.PARABENER (Du känner igen parabener i ingredienslistan genom att de slutar på -paraben(e).

 

3.PEG (POLYETHYLENEGLYCOLE (Du känner igen parabener i ingredienslistan genom att de slutar på -paraben(e).)

 

4.SILIKONER (ingredienserna
slutar på -cone eller -xane (ex. Cyclomethicone, Dimethicone och Cyclopentasiloxane).

 

5.SULFATER (De nämns ofta i innehållsförteckningar som Sodium Laureth Sulfate och Sodium Lauryl Sulfate. Förkortas även SLS. Mineralolja är slaggprudukter från bensinindustrin.

 

6. CITRIC ACID, CITRONCYRA E330( allergiframkallande ämne)

I och med mitt engagemang i Moyana Corigan så har jag lärt mig en hel del om hudvårdsprodukter och många av de events som tjejerna har handlar om att utbilda folk om hur mycket farliga ämnen det finns i våra produkter som vi har hemma i badrumsskåpet. Blev själv faktiskt riktigt rädd när jag började förstå vad olika bolag proppar i sina krämer/tvålar/body wash/deo osv. Många använder sig av cancerogena kemikalier, ämnen för att det är billigare att tillverka och ger större vinst. Kolla gärna dina egna produkter där hemma för att se hur farliga dom är

Här intill presenteras några ämnen ni verkligen inte vill ha i några produkter överhuvudtaget!

Gå gärna in och läs mer om våra produkter på hemsidan här.

 

Royalserien består av följande:

1. Facial Cleanser, Rengöring / Makeupbortagning. Baserad på kallpressad enologisk ricinolja som stimulerar fransar och bryn samtidigt som den återfuktar och ger en silkeslen känsla. passar alla hudtyper.2. Facial toner, ansiktsvatten som rengör på djupet och lugnar huden medörter från lavendel och ros. Aloe vera och eteriska oljor som skapar balans för stressad och torr/ fet hy.

3. Facial cream Argan, ansiktskräm för dag och natt som tillför all näring du behöver. Med 7 st olika ekologiska oljor som boostar huden med vitaminer, antioxidanter, GLA samt reparerar, lugnar och ger fukt. Passar alla hudtyper då jojobaoljan även balanserar hudens talgproduktion så att både feta och torra hudpartier får tillbaka sin balans. Kan användas även som ögonkräm.

4. Facial serum Argan antiage som innehåller 7 lyxigt utvalda oljor som återfuktar på djupet. Arganoljan tillför antioxidanter. Jojobaoljan balanserar hudens talgproduktion så att både torra och feta partier får tillbaka sin balans. Gurkörtsoljan tillför GLA som gerhuden spänst. Nyponrosfröolja reparerar skadad hy. Oljorna är rika på omega 3,6 och 9 samt vitamin A, E & D.

Tjejerna är ofta ute på events hos många av våra kunder så håll som sagt utkik på vårt Instagramkonto @moyanacorigan för att se vart de ska ta vägen nästa gång.

 

Vi har massor av fantastiska produkter och som dessutom är anpassade för fransförlängning. En av vår mest populära seria har hjälpt kunder i 15 år och heter Royal. Vi använder enbart de bästa råvarorna som hjälper huden att få tillbaks sin balans.

Hela serien är ekologisk, veganvänlig och producerad i Sverige. Inga produkter testas på djur.

 

 

Jag kan också tipsa om att just nu så har vi 15% rabatt på hela sortimentet på vår hemsida. Gå in på www.moyanacorigan.se och använd sedan koden: SOMMAR när du handlar så ska rabatten dras av automatiskt.

Önskar er en fin kväll!

Kram

/L

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..