I annonssamarbete med DIREKTO

Har du koll på procenten?

Ni som hängde med mig i Lailaland kommer kanske ihåg att vi skulle renovera Liams badrum nere i källaren. Jag hade en viss budget för detta men när vi sedan ska börja fixa så upptäcker vi mer och mer som är fel, stora fel såsom elfel med mera. Dessutom hittar vi en massa mögel i ena väggen och var tvungen att riva en massa mer än vad vi hade tänkt. Inte särskilt kul då det blev väldigt mycket dyrare än vad vi hade tänkt oss.

Oförutsägbara saker händer och dessa måste lösas och då kanske man är tvungen att ta ett lån för att kunna finansiera det hela. Förr var det rätt lätt att baka in en sådan här sak i sitt bolån, men med de nya amorteringsreglerna så är detta väldigt svårt och kan bli väldigt dyrt. Då kan ett privatlån ibland vara ett billigare alternativ. Det finns ju fler tillfällen i livet som gör att man behöver ta ett lån, oförutsägbara saker som händer, köp av ny bil eller att man helt enkelt ser över sin ekonomi och slår ihop flera mindre krediter till ett privatlån istället.

Då finns det en grym tjänst hos låneförmedlaren Direkto där du kan jämföra vad flera olika banker med lägst ränta har att erbjuda dig. Direktos förmedlingstjänst är kostnadsfri, inte bindande och du får svar inom 24 timmar. Att ansöka om lån genom Direkto har en minimal påverkan på din kreditvärdighet eftersom det endast görs en kreditupplysning även om du kontaktar flera olika banker via Direkto.

Läs mer om fördelarna med Direkto på deras hemsida, där finns massor av bra information.

Här kommer en liten bild från när jag var på besök på Direktos kontor där de även berättade allt om sina förmedlingstjänster.

Önskar er alla en fin kväll!

Kram

/L

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..