Underbara dagar

Har hittills haft en väldigt härlig helg, lugn och skön med bästa sällskapet av barn, sambo, vovvar, vänner och syster. Helgen inleddes med att alla grabbar fick sig en ny härlig sommarfrisyr.

Igår var det en sådan där dag då saker och ting bara hände av sig självt och blev helt fantastisk.

Lördagen började sedan med att Linda kom över och lämnade sin son Anton som skulle vara hos oss och leka med Kit under dagen.Kit och Anton hade väldigt kul och var som Piff och Puff. Sen kom min fantastiska vän Alexandra förbi, och förvandlades till bästa lektanten som gjorde bomben och därmed svalde nästan hela poolen till barnens stora förtjusning. Tillslut fick jag säga att det var min tur att leka med Alexandra för de ville inte dela med sig av henne, he he!

Sent på eftermiddagen kom syrran tillbaka för att hämta Anton, men eftersom de inte hade ätit middag än så frågade jag om de ville  stanna en liten stund och äta. Spontan grillmiddag blev det och vi satt ute länge och pratade och skojade om allt möjligt. Länge sedan jag skrattade så mycket med syrran. Så roligt.

Liam och Linda har alltid haft ett speciellt band, hon brukar säga att det är hennes extra son. Jag förstår henne faktiskt. För det första var hon med mig och Liams pappa när han föddes, var med och coachade och peppade som en riktig doula. Sedan bodde hon hos oss i flera månader då Liam var nyfödd och hjälpte till att ta honom vissa nätter så vi fick sova. När Liam sedan var ett par år och framåt bodde vi väldigt nära varandra, 5 minuter med bilen. Då passade hon Liam väldigt mycket. På den tiden jobbade hon som sjuksköterska och hade varierande arbetstider vilket hjälpte oss väldigt mycket då hon på så sätt kunde hjälpa oss att både lämna och hämta mitt i veckan ibland, han sov ofta över där. Linda och Liam pratade mycket om det igår och det var så mysigt att höra dem göra det.

Jag är otroligt stolt över båda mina grabbar och det är som de säger att varje ålder är underbar på sitt sätt. När de är små är det gulligt och sött, när de blir äldre blir det på ett helt annat sätt som jag ha svårt att beskriva, kanske mindre mys och sånt, men ännu mer skratt och bus och konversationer. Men den beskrivningen gör det inte rättvisa. Jag får fundera vidare och återkomma.

Förra söndagen var det morsdag, och jag fick då den här fina presenten av min stora son när jag kom hem. Han var själv inte hemma så vilket ställe är då bäst att lämna en present på om inte på ytterdörren. Älskar att jag även fick en ny tandborste!! Härligt med uppfinningsrika barn!

Hoppas att ni också haft en fin lördag!

Kram

/L

 

 

 

  1. Hej Laila! Vilket härligt väder Maj bjöd på, och värmen fortsätter. Men nu skadar det inte med lite regn. Kan inte säga att jag är någon överdriven soldyrkare är mycket försiktig med solning. Man får tänka på hudcancer. Gäller att smörja in sig väl. Så kul med familjemys och vänner. Att samlas och ha roligt ihop är det bästa som finns. Ha en fortsatt bra Söndag och i morron slår jag på Rix morronzoo för att lyssna på er. Ni är sååå himla BRA!! Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..